reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Beatko !!!!
Gratulacje Pani magister!!!
Jesteśmy z Ciebie z Hanulkiem bardzo dumne :tak::tak::tak::tak::-) !!!

rozowepb4.jpg

reklama
Dzien dobry:-)

U nas pogoda ladna , chociaz nie jest za cieplo to swieci sloneczko i jest przyjemnie :-) Wczoraj uporalam sie z posprzataniem calego pietra, wszystkie rzeczy poukladane, teraz zostalo nam pomalowac pokoik Nicolaska wybralismy pastelowa zielen i jasno niebieskie dodatki. Jak wszystko bedzie zrobione to wkleje zdjecia. Dzisiaj od rana piore i musze uporac sie ze sterta prasoania i znowu caly dzien z glowy :baffled: Poza tym czujemy sie dobrze :-) Jutro wybieramy sie zarejestrowac do nowej przychodni- mam nadzieje ze bedzie ok.

Beatko ogromniaste gratulacje !!!!!!!!!!!!

Witajcie!!!

Beatko Mega Gratulacje:-)
Super ze masz juz to za soba...

Jula uczepiona od rana do moich nog.Przynosi ksiazeczke i chce non stop czytac a jeszcze niedawno jak zaczynalam jej czytac to jej sie nie podobalo a tu prosze.

Jula Poszla spac po 22 i spala do prawie 9 i jak zwykle dwie pobutki pierwsza po 1 a druga po 6 na cycolenie.
Mam nadzieje ze z cycolenia dziennego juz zrezygnujemy na dobre.Wczoraj takze super zasnela,choc byl moment ze wyjela smoka i mowi cyci i pokazuje na cycunia ale szybko jej przeszlo...ufff...

Nas szczepienie czeka tez za jakis tydzien bo po skonczonych 13m-cach wiec musze zadzwonic i umowic sie na wizyte.
Cos dzisiejsza pogoda na jeszcze gorsza od wczorajszej wyglada .Niedlugo na spacerek pojdziemy ale zapewne krociotki bo bedzie padalo.

Edyta jak Macius po szczepieniu?Mam nadzieje ze wszytsko wporzadku i nocka przespana w miare:-)

uciekam czytac Juli ksiazeczke...do pozniej!!!

baasiu jak czytam co u Ciebie to mi się wydaje, że to piszę ja za około pół roku, bo wtedy własnie będziemy zmieniali lokum na większe, tu mamy umowe na pół roku ale jak się syneczek urodzi to musimy mieć conajmniej 1 pokój więcej :tak:

beatko
witam w gronie magistralek :-D
i sedeczne gratulacje !!!

image4.jpg

Hania zasnęła i nareszcie czas na moje 5 minut z kawą :rofl:. W mieszkaniu nade mną ktoś co chwila włącza wiertarkę albo klepie młotkiem i pewnie będę miała dosłownie 5 minut. Na spacer iść nie mogę, bo po pierwsze pogoda deszczowa a po drugie i najważniejsze wczoraj wyprałam wózek i teraz schnie na balkonie. I wiecie kolorki nie sprały się w ogóle a brud po namoczeniuwyprał się sam:tak:, nic nie musiałam szorować.Dobry materiał.Kurde znowu wiertara :wściekła/y:.:growl::growl::growl: :wściekła/y:..
Wczoraj , ten pogryziony pies wył przez pół nocy. Pewnie go bolało a właściecielka wybyła. Ja, gdyby mój pies był w takim stanie siedziałabym z nim 24 ha. Zwolnienie z pracy bym wzięła albo przynajmnie ustaliła przy nim "dyżury" z przyjaciółmi i rodziną.
Na kanapie obleśnie piętrzy się pranie a ja nie mam ochoty na bliższe kontakty z żelazkiem:baffled:. jakiś totalny leń mnie opanował...

Czesc Kochane Wrzesnioweczki:-)

Beatko GRATULACJE, zasłużyłaś na Ciechocinek z pięcioma gwiazdkami!!!

Milenka spi, wiec zasiadlam cos skrobnąć dla rozluźnienia, choc podobnie jak u Ciebie Kinus, cos ciagle sasiedzi chroboca, skukaja i wierca od wczoraj

Co prawda nie przejęłam się diagnoza lekarki z zeszłego tygodnia, ale mi cos corcia pokasluje i kicha, może to ta pogoda, a może rzeczywiście cos się wykluwa i wykluc nie może
Co do tej wysypki na pleckach i brzuszku, byla może jedna dobe i znikla, wiec nie jestem pewna czy to mogla być trzydniowka, zwłaszcza, ze pomiedzy goraczka a wysypka minely z 2 dni

U nas dzis deszcz i spacer się szykuje krotki, ale mam jakies tam sprawunki zrobic wiec zawsze jest jakas motywacja do wyjscia z domku
milego dnia i zamawiam slonce dla Wszystkich!

reklama
Do góry