reklama
M
Melanie
Gość
Blanus pisze:Melanie a czemu do marca bedziesz czekac?
kochana, bo Paris ma skaze a ja ją jeszce karmię i za miesiąc albo dwa przestanę
dziekujemy Blanuski kochany :-* :-* :-* :-* :-* a co do filmiku to coś mam pokickane z serwerem poczty bo mi wczoraj skrzynke zawalało dawno wykasowanymi przesyłkami a konkretna poczta zawiesiła się na drucie m.innymi filmik od Ciebie i fotki od moich rodziców. Nie dało się tego sciągnąc i trzeba było wykasować. > > > > > >Blanus pisze:Aniulka :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
spoznione ale najlepsze zyczonka dla Lukaszka z okazji miesiecznicy!
btw wyslalam Ci dzisiaj filmik, udalo Ci sie otworzyc?
a teraz mąz tak skutecznie pogrzebał, że kompletnia cisza w eterze... zero poczty : : :
a mąz to mnie dzisiaj tą zazdrością na łopatki rozłożył... on nigdy o nic ani o nikogo nie bywa zazdrosny!!!! Toscie mu Wrzesnóweczki za skóre zalazły hi hi hi ;D ;D ;D ;D ;D
A teraz spadam bo mam sterte ptasowania. Jak skończe i nie padne na twarz to jeszcze oczywiście przyjde wam powiedziec Dobranoc ;D ;D
Blanusek, oczywiście dam znac :-*
A teraz spadam bo mam sterte ptasowania. Jak skończe i nie padne na twarz to jeszcze oczywiście przyjde wam powiedziec Dobranoc ;D ;D
Blanusek, oczywiście dam znac :-*
reklama