reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Blanus pisze:
Aniulka :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
spoznione ale najlepsze zyczonka dla Lukaszka z okazji miesiecznicy!

btw wyslalam Ci dzisiaj filmik, udalo Ci sie otworzyc?
dziekujemy Blanuski kochany :-* :-* :-* :-* :-* a co do filmiku to coś mam pokickane z serwerem poczty bo mi wczoraj skrzynke zawalało dawno wykasowanymi przesyłkami a konkretna poczta zawiesiła się na drucie :( :( :( m.innymi filmik od Ciebie i fotki od moich rodziców. Nie dało się tego sciągnąc i trzeba było wykasować. >:D >:D >:D >:D >:D >:D

a teraz mąz tak skutecznie pogrzebał, że kompletnia cisza w eterze... zero poczty ::) ::) ::)

Witam baasię :D
my z bankiem też mamy niezłe jazdy :D ostatnio przysłali nam kartę kredytową ale bez pinu, bo pin przez pomyłkę posłali do innego oddziału. Prawie 2 tygodnie zajęło rozwiązanie tego problemu :D

a mąz to mnie dzisiaj tą zazdrością na łopatki rozłożył... :o :o :o :o on nigdy o nic ani o nikogo nie bywa zazdrosny!!!! Toscie mu Wrzesnóweczki za skóre zalazły hi hi hi ;D ;D ;D ;D ;D

A teraz spadam bo mam sterte ptasowania. :p :p :p Jak skończe i nie padne na twarz to jeszcze oczywiście przyjde wam powiedziec Dobranoc ;D ;D

Blanusek, oczywiście dam znac :-*

reklama
Do góry