reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Cześć dziewczyny. Jestem tu nowa i potrzebuje wokół siebie osób które przeżywają i czekają na to co ja😁 30 sierpnia miałam okres, 18 września pozytywny test owulacyjny... I teraz najgorsze... Czekanie na odpowiedni czas żeby zrobić test... Bardzo chciałabym żeby się udało.. 😉
Powiedz nam na kiedy chcesz się zapisać na testowanie :)

reklama
A i ja dziś mam doła. Co prawda @ za 10 dni ale... Owulke apka wyliczyła mi na 19 ( miałam skok temp) tak teorytycznie powinnam mieć w czwartek/ piątek a kurcze W sobotę miałam (tylko raz w ciągu dnia) przejrzysty śluz coś jak białko jaja, dzień później już był gesty kremowy. I pewnie dupa bo nie wbiłam się z sexem, przez to moje drażliwe jelito weekend wypadł ze staran. Nastawiam się już okres 😒😔
Głowa do góry! Ja w tym cyklu, z którego nic nie miało być miałam tylko jeden dzień śluz płodny i w okolicach owulacji tylko 2x seks. Z mężem wyliczyliśmy, że ta ciąża to jest z 4-5 dniowych plemników czekających u mnie na owu 🤣

Dziewczyny pisałam chyba wcześniej, że po odstawieniu dupka okresu nie mam już od tygodnia a zawsze był na drugi dzień, więc wybrałam się dzisiaj na badania zrobiłam proga i coś tam jeszcze (ale tam wyniki w normie)

W 23 dc (na dupku) miałam 1,3 nmol/l czyli 0,4082 ng/ml i to był dzień w którym odstawiłam duphaston.Dzisiaj 30 dc (7 dni po odstawieniu duphastonu) 6,20 nmol/l (wg labu norma dla fazy lutealnej, ale dolna), wiec to chyba mogłoby znaczyc ze do owulacji doszło tylko jakoś niedawno? Czy źle to rozumiem? Wizytę u gina mam 05.10 dopiero
😕
Wygląda na na to, że owulacja była

Głowa do góry! Ja w tym cyklu, z którego nic nie miało być miałam tylko jeden dzień śluz płodny i w okolicach owulacji tylko 2x seks. Z mężem wyliczyliśmy, że ta ciąża to jest z 4-5 dniowych plemników czekających u mnie na owu 🤣
Sex był w piątek wieczorem. Ale jestem tak zła na siebie że głowa mała!!! Przez cały tydzień sex był codziennie choć mi się już nie chciało a tu śluz pojawił się akurat w czas mojej niedomogi 🤦‍♀️

Dziewczyny pisałam chyba wcześniej, że po odstawieniu dupka okresu nie mam już od tygodnia a zawsze był na drugi dzień, więc wybrałam się dzisiaj na badania zrobiłam proga i coś tam jeszcze (ale tam wyniki w normie)

W 23 dc (na dupku) miałam 1,3 nmol/l czyli 0,4082 ng/ml i to był dzień w którym odstawiłam duphaston.Dzisiaj 30 dc (7 dni po odstawieniu duphastonu) 6,20 nmol/l (wg labu norma dla fazy lutealnej, ale dolna), wiec to chyba mogłoby znaczyc ze do owulacji doszło tylko jakoś niedawno? Czy źle to rozumiem? Wizytę u gina mam 05.10 dopiero
😕
A tego dupka brałaś po owulacji?

reklama
Do góry