reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Wiem, że tak się nie robi ale spojrzałam jeszcze raz na test... Jest jakaś cieniutka jak włos kreseczka, albo już zwiariowałam zupełnie. Nie wiem, ale patrzyłam też na poprzednie i są zupełnie białe... Aż mi serce stanęło na chwilę. Błagam, trzymajcie kciuki, żebym miała rację 🙈🙈🙈
Nie pij! Trzymaj siku 4h! I działaj! A jak nie to wieczorem ❤️

reklama
Widzicie coś?

Załączniki

• IMG_20230924_085101.jpg
    IMG_20230924_085101.jpg
    601,3 KB · Wyświetleń: 146
Ostatnia edycja:
Dobry wieczór dziewczyny :)

Rudzielec 11 gratuluję pięknych kresek i cierpliwości 😁 Podziwiam, bo ja nie daję rady do 9dpo wytrzymać 🤣

Bleucoco mówisz już się rozkręca u Ciebie... Głowa do góry-damy radę 💪🏻

Ja se jeszcze siknelam o 18 bo mocz był ładnie stężony, więc se myślę "a co mi tam" 😜 oczywiście biel aż razi po oczach. Jutro rano pewnie dalej będzie biel, bo niby czemu miała by być druga kreska🤷🏼‍♀️ Jakoś to przegryzę ehh

Ja się zdecyduję na ten niepokalanek bo mam w tabletkach. Myślę, że nie zaszkodzi tym bardziej, że jestem osobą podatną na stres i kiedyś miałam podwyższoną prolaktynę. Muszę tylko poczytać jak brać, bo nigdy nie brałam..
No nic rano siknę pewnie ostatni raz, bo powinno już coś być widać 10dpo tym bardziej, że mam fl12dni.

Milej nocki życzę 😊

Aaa miałam pytać, czy macie doświadczenie z tymi testami? Mam ich 15 i nigdy nie używałam🤪
Ja kupuje je w pakietach po 50 sztuk. Taniocha wiec nie żal mi sikac przy każdej wizycie w toalecie. Nie pokazują mi chujocieni

Hej wszystkim i spokojnej niedzielki! 🧡
U mnie dzisiaj 7dpo, objawów jakiegokolwiek pms nie ma, coś czuje, ze ten cykl będzie znowu do wywalenia. Złapał mnie dołek lekki. Starania są dla mnie jakimś takim ciężkim psychicznie czasem. Może nie mam naprawdę w życiu aż tak ciężko, ale przejmuje się każdym nieudanym cyklem i z każdym kolejnym widzę, że jest mi coraz gorzej. Za bardzo chyba bym chciała mieć coś na już i nie potrafię czekać. Wczoraj usłyszałam takie mądrości jak to, że nie zachodzę w ciąże, bo najwidoczniej to nie jest dobry dla mnie czas i jestem na to niegotowa i los wie co robi. No przywaliło mnie to okropnie. Nie wiedziałam co odpowiedzieć na tą cenną mądrość. Czasem żałuje, ze ludzie nie potrafią się ugryźć w język i zachować dla siebie tego g*wna. 🤷🏼‍♀️

reklama
Do góry