reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

reklama
Ja kupuje je w pakietach po 50 sztuk. Taniocha wiec nie żal mi sikac przy każdej wizycie w toalecie. Nie pokazują mi chujocieni
Dzięki - właśnie takie tanie były to skorzystałam. Będą na przyszły cykl.
Hej wszystkim i spokojnej niedzielki! 🧡
U mnie dzisiaj 7dpo, objawów jakiegokolwiek pms nie ma, coś czuje, ze ten cykl będzie znowu do wywalenia. Złapał mnie dołek lekki. Starania są dla mnie jakimś takim ciężkim psychicznie czasem. Może nie mam naprawdę w życiu aż tak ciężko, ale przejmuje się każdym nieudanym cyklem i z każdym kolejnym widzę, że jest mi coraz gorzej. Za bardzo chyba bym chciała mieć coś na już i nie potrafię czekać. Wczoraj usłyszałam takie mądrości jak to, że nie zachodzę w ciąże, bo najwidoczniej to nie jest dobry dla mnie czas i jestem na to niegotowa i los wie co robi. No przywaliło mnie to okropnie. Nie wiedziałam co odpowiedzieć na tą cenną mądrość. Czasem żałuje, ze ludzie nie potrafią się ugryźć w język i zachować dla siebie tego g*wna. 🤷🏼‍♀️
Absolutnie nie bierz do siebie takich mądrości 🤦🏼‍♀️ Starania potrafią zaskoczyć ale często bywają trudne, bo długo nie wychodzi i to na pewno nie oznacza, że trzeba dać se spokój i czekać na odpowiedni czas 🤦🏼‍♀️
Ja też już widzę ją cały czas 😂😂😂 Obym się jutro nie zdziwiła ;)
Pik miałam 10 dni temu, więc teoretycznie 9/10dpo
Eee to super 😁 Trzymam kciuki mocno - ja nawet poczasiaka nie mam🤪
A ja dzis zwijam się z bólu! Nie dość że jajnik naparza to jeszcze mam tak wzdęte jelita że nie idzie brzucha dotknąć czy się wyprostować! Kocham to moje jelito drażliwe, zawsze wie kiedy dać o sobie znać!!! No i przez to sexu nie będzie! 😞😫 a szło nam tak dobrze 😫😫😫
Uuu oby do wieczora przeszło 🙏🏻 Nie zazdroszczę - to musi być dopiero dyskomfort....

Ech a u mnie wczoraj różowy śluz i taka jakby różowa woda raz przy podcieraniu, dziś plamię bardzo delikatnie na wodnisto brązowo. Nigdy tak nie miałam :( Od wczoraj mam lekkie skurczowe bóle brzucha :(
Zaczynam się mocno zastanawiać, czy jednak owulacji nie miałam 1 dzień po bólu owulacyjnym i 2 dni po dniu szczytu śluzu. To wtedy dałoby wczoraj 10 dpo - pojawiło się różowe plamienie. Dziś byłoby 11 dpo i brązowe brudzenie przy podcieraniu, niewielkie skurcze nieregularne. Kurcze jestem w lekkim szoku :O Ciągle latam od wczoraj do toalety bo mam wrażenie, że leci a nie leci :O Już jak ma przyjść ta @, to niech przychodzi :(

Zaczynam się mocno zastanawiać, czy jednak owulacji nie miałam 1 dzień po bólu owulacyjnym i 2 dni po dniu szczytu śluzu. To wtedy dałoby wczoraj 10 dpo - pojawiło się różowe plamienie. Dziś byłoby 11 dpo i brązowe brudzenie przy podcieraniu, niewielkie skurcze nieregularne. Kurcze jestem w lekkim szoku :O Ciągle latam od wczoraj do toalety bo mam wrażenie, że leci a nie leci :O Już jak ma przyjść ta @, to niech przychodzi :(
Może plamienie implantacyjne?

Dzięki - właśnie takie tanie były to skorzystałam. Będą na przyszły cykl.

Absolutnie nie bierz do siebie takich mądrości 🤦🏼‍♀️ Starania potrafią zaskoczyć ale często bywają trudne, bo długo nie wychodzi i to na pewno nie oznacza, że trzeba dać se spokój i czekać na odpowiedni czas 🤦🏼‍♀️

Eee to super 😁 Trzymam kciuki mocno - ja nawet poczasiaka nie mam🤪

Uuu oby do wieczora przeszło 🙏🏻 Nie zazdroszczę - to musi być dopiero dyskomfort....
A dziękuję. Wzielam nospe i jest na tyle lepiej że mogę chodzić normalnie. Ale za to zdrętwiał mi język po tabletce bo nie popiłam jej od razu tylko chwilę trzymałam na języku 🥴 🤦‍♀️

reklama
Hej, ja miałam testować jutro, ale o dziwo nasikałam dzień wcześniej (9dpo ) zmyliły mnie samopoczucie - senność, zmęczenie i brak energii - standardowa biel.
Teraz nie wiem, jutro już sobie daruję chyba sikanie- a siknę we wtorek, jeśli nie przyjdzie okres- gdyby było coś godnego uwagi, dam znać .

Do góry