reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

reklama
Ja sobie dziś z racji czwartkowego cienia cienia i bety 8 postanowiłam siknąć 2h moczem i sprawdzić czy rośnie haha Bo z lekarzem ustaliliśmy że kolejne badanie bety w pon i w środę 😬 no i jest!

Załączniki

• IMG_6192.jpeg
    IMG_6192.jpeg
    2,3 MB · Wyświetleń: 144
Nie jesteś sama, ja sikam od 7dpo 😂😂 Dzisiaj zrobiłam aż dwa testy, bo tak mocno czuję że coś jest na rzeczy że aż nie wierzę w tą biel. Mam nadzieję, że jednak się udało tylko jest za wcześnie 🤷🤷
To ja identycznie czuję z tym, że ja zrobiłam dziś aż 4testy🤣 Normalnie padło mi na główkę chyba🤣

Nomeolvides oby okres szybko nadszedł, żebyś na ślubie nie miała 🙏🏻

Uda się nam wszystkim prędzej czy później 😊 choć dla mnie 40stki lepiej szybciej 😜😂

Podziwiam, że tyle wytrzymałaś. Ja mam jutro 7-8dpo i chyba sikne 🙈🤣
Ja się zawsze nakręcam od samej owulacji praktycznie 😂 więc znam to :D jakoś w tym cyklu wiedziałam że po prostu musiało się udać chociaż zdążyło mi się 8dpo zrobić paskowy zwykły ale była biel vizira, uznałam że zaczekam do daty miesiączki...no nie dało rady 😂

Obserwowanie swojego cyklu i objawów jest strasznie wykańczające psychicznie. Nie myślałam że tak się zafiksuje! Szyjka raczej nisko( pół palca) więc chyba już po owulacji, (w teorii byla 19/20.) lekko otwarta ale ja mam zawsze lekko otwartą dzięki dzieciom 😁 a śluz przeźroczysty, rozciągliwy i dużo go. Takiego to nawet w dni płodne nie mam. Oszaleje do tego 5 października!!!!

reklama
Do góry