reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

reklama
Hej dziewczyny u mnie też biel🤷🏼‍♀️ Nie wiem co to za ślepaki ma mój stary🤣
Ja zauważyłam, że jak mamy 3x sex pod rząd, to się nie udaje. Najczęściej się udawało jak parę dni przed owu była przerwa i potem sex około 10godz.po piku. W następnym cyklu nie wypnę się już tyle razy 😈

Tulę wszystkie za biele😘
Coś w tym może być 🙈 mój się śmiał że z produkcją nie nadąża jak się staramy. Teraz było seksu dużo mniej 🙈 ile dpo jesteś?

Teoretycznie 11 ale praktycznie może być 10 bo pik miałam późnym wieczorem a i tak nie był do końca wybarwiony, bo znam te testy i kreska potrafi być czarna a u mnie był pik ale jeszcze nie taki - widać było, że jeszcze może być ciemniejszy. Wklejam zdj. Tych testów owu jak potrafi być ciemny a jaki miałam tym cyklu. Niby piłka w grze ale ja mam krótką fl, więc w cuda nie wierzę 😜

Załączniki

• Collage_20230924_082810.jpg
    Collage_20230924_082810.jpg
    649,3 KB · Wyświetleń: 70
Część dziewczyny ☺️ ja pomimo mojego @ dość pozytywnie byłam nastawiona, ale kurcze żyćko zaczyna mi rzucać lekkie kłody pod nogi. Zaplanowałam sobie te badania o którym Wam pisałam i miałam iść w poniedziałek prawie były 4dc, ale nie pójdę bo dziecko chore 🤷

Teoretycznie 11 ale praktycznie może być 10 bo pik miałam późnym wieczorem a i tak nie był do końca wybarwiony, bo znam te testy i kreska potrafi być czarna a u mnie był pik ale jeszcze nie taki - widać było, że jeszcze może być ciemniejszy. Wklejam zdj. Tych testów owu jak potrafi być ciemny a jaki miałam tym cyklu. Niby piłka w grze ale ja mam krótką fl, więc w cuda nie wierzę 😜
Rozumiem, mimo wszystko trzymam kciuki 🤞🤞🤞🤞🤞

Część dziewczyny ☺️ ja pomimo mojego @ dość pozytywnie byłam nastawiona, ale kurcze żyćko zaczyna mi rzucać lekkie kłody pod nogi. Zaplanowałam sobie te badania o którym Wam pisałam i miałam iść w poniedziałek prawie były 4dc, ale nie pójdę bo dziecko chore 🤷
A nie może ktoś z dzieckiem zostać, żebyś na badania poszła?

reklama
Wiem, że tak się nie robi ale spojrzałam jeszcze raz na test... Jest jakaś cieniutka jak włos kreseczka, albo już zwiariowałam zupełnie. Nie wiem, ale patrzyłam też na poprzednie i są zupełnie białe... Aż mi serce stanęło na chwilę. Błagam, trzymajcie kciuki, żebym miała rację 🙈🙈🙈
Trzymam trzymam trzymam 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞

Do góry