Kosinka94
Moderator
Tu coś się przebijaUdało mi się zrobić lepsze zdjęcie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tu coś się przebijaUdało mi się zrobić lepsze zdjęcie
7 dni po to bardzo wcześnie na coś prócz bieli. ️️Hej wszystkim i spokojnej niedzielki!
U mnie dzisiaj 7dpo, objawów jakiegokolwiek pms nie ma, coś czuje, ze ten cykl będzie znowu do wywalenia. Złapał mnie dołek lekki. Starania są dla mnie jakimś takim ciężkim psychicznie czasem. Może nie mam naprawdę w życiu aż tak ciężko, ale przejmuje się każdym nieudanym cyklem i z każdym kolejnym widzę, że jest mi coraz gorzej. Za bardzo chyba bym chciała mieć coś na już i nie potrafię czekać. Wczoraj usłyszałam takie mądrości jak to, że nie zachodzę w ciąże, bo najwidoczniej to nie jest dobry dla mnie czas i jestem na to niegotowa i los wie co robi. No przywaliło mnie to okropnie. Nie wiedziałam co odpowiedzieć na tą cenną mądrość. Czasem żałuje, ze ludzie nie potrafią się ugryźć w język i zachować dla siebie tego g*wna.
Cos widać pytanie czy to to. Powtorka za 4 hWidzicie coś?
Supcio :-)) trzymam kciukiNie wytrzymałam i test zrobiony, dwie kreseczki czekamy jeszcze na bete
Ja miałam tak samo, ale mi da dala luteiny. W ogl mam coraz większe wątpliwości co do tej mojej lekarkiJa mam teraz 2 cykl stymulowany, lametta 3- 7 dc później dostalam zastrzyk ovitrelle i po potwierdzeniu owulacji luteina. W sumie pierwszy cykl stymulacji byl raczej normany, w tym mam lekkie zawitowania ale podobi tak moze być.
Ooo a gdzie kupujesz ? Zdradzisz ?Ja kupuje je w pakietach po 50 sztuk. Taniocha wiec nie żal mi sikac przy każdej wizycie w toalecie. Nie pokazują mi chujocieni
Nigdy nie zdarzyła mi się na nich kreska fabryczna, ale zawsze może być ten pierwszy raz.Cos widać pytanie czy to to. Powtorka za 4 h
Coś przebija, ale ja byłabym ostrożna. Kciuki zaciśnięte. Sikaj dalej!Udało mi się zrobić lepsze zdjęcie
Ja też już widzę ją cały czas Obym się jutro nie zdziwiłaPerlaa ja widzę na obu ale ja z tych, które wszędzie widzą kreski a który to dpo, bo zapomniałam
Tu coś widać, ledwo ale widaćUdało mi się zrobić lepsze zdjęcie