Mademoiselle_Nika
Moderator
Ale to jest potwierdzona teoria jesteśmy doładowani witaminami i witaminą d po lecie wiec nasz organizm magazynuje zasoby i zachodzi w ciąże w najlepszym zapełnieniu magazynów. Teoria ewolucji i dziewczyny z akademii płodności mówiły o tym na swoim podkaście.Wychodzi na to że zimowe miesiące lepiej działałą
Hej, dołączasz do nas? Wpisać cie na testowanie lub ławkę rezerwowych?Cześć dziewczyny. Z tej strony była niedoszła staraczka. Nie wejdę z buta z testem a z porównaniem suplementów dla mężczyzn, może się komuś przyda. Miłego dnia
Suplementy na płodność dla mężczyzn - ranking i opinia Pana Tabletki - Pan Tabletka
Jak działają suplementy na płodność dla mężczyzn i czy ich stosowanie w ogóle ma sens. Poznaj opinię Pana Tabletki!pantabletka.pl
Rozumiem Cię bardzo dobrze. Straciłam dwie ciąże w tym roku. Nie ma tygodnia abym nie zastanawiała się w którym byłabym tygodniu czy miesiącu i jak miałoby to teraz wszystko wyglądać. Dopuść do siebie wszystkie emocje. To tylko może się tak wydawać, ale sprawa jest świeża u Ciebie. Rozważ skorzystanie ze spotkania z psychologiem. Jeżeli chcesz to służę również na priv.U mnie dziś mega dół....dziś bym zaczynała 9 tc ,a tak mam wielkie
Sorry laski,wiem,że to nie ten wątek