reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Wychodzi na to że zimowe miesiące lepiej działałą 😉
Ale to jest potwierdzona teoria :) jesteśmy doładowani witaminami i witaminą d po lecie wiec nasz organizm magazynuje zasoby i zachodzi w ciąże w najlepszym zapełnieniu magazynów. Teoria ewolucji i dziewczyny z akademii płodności mówiły o tym na swoim podkaście.
Cześć dziewczyny. Z tej strony była niedoszła staraczka. Nie wejdę z buta z testem a z porównaniem suplementów dla mężczyzn, może się komuś przyda. Miłego dnia😀
Hej, dołączasz do nas? Wpisać cie na testowanie lub ławkę rezerwowych?
U mnie dziś mega dół😢....dziś bym zaczynała 9 tc ,a tak mam wielkie 💩💩💩💩💩
Sorry laski,wiem,że to nie ten wątek 😟
Rozumiem Cię bardzo dobrze. Straciłam dwie ciąże w tym roku. Nie ma tygodnia abym nie zastanawiała się w którym byłabym tygodniu czy miesiącu i jak miałoby to teraz wszystko wyglądać. Dopuść do siebie wszystkie emocje. To tylko może się tak wydawać, ale sprawa jest świeża u Ciebie. Rozważ skorzystanie ze spotkania z psychologiem. Jeżeli chcesz to służę również na priv.

reklama
Hej dziewczyny, dobrego dnia :) ja od 5 rano z bólem brzucha i kręgosłupa. Nie pamietam kiedy mnie tak bolało. Wzięłam ketonal, ale średnio to pomogło. Czekam na rozkręcenie krwawienia, bo nadal możemy mówić tylko o plamieniu, świeżej krwi brak. Trochę w duchu liczę, że to wcześniejszy okres i ten skrzep się opróżnia. I nie jest to polip.

c_or_nelia dokładnie - prolaktynę zbadaj za jakiś czas. Musisz być dobrze wyspana, bez stresów sexów wcześniej, czy sportu. To jednak wrażliwy hormon i w takich sytuacjach skacze bardzo. Twój wynik naprawdę jest dobry po 4godzinach snu 😉

Witam się w 7dpo-jak tu wytrzymać jeszcze 2dni 🙈
Nie wiem, ja nie wytrzymałam i siknelam 6dpo 🤣🤣🤣

Dziewczyny mam pewna teorie i chciałam poznać wasza opinie.
Przy regularnym przyjmowaniu suplementów (Pueria uno, magnez, Wit d3) miałam praktycznie bezbolesne miesiączki.
Z pewnych powodów nie brałam nic od miesiąca. I kręgosłup oraz brzuch napieprza aż miło.
Czy suplementy mogą łagodzić bóle?

reklama
Do góry