reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

reklama
U mnie dziś mega dół😢....dziś bym zaczynała 9 tc ,a tak mam wielkie 💩💩💩💩💩
Sorry laski,wiem,że to nie ten wątek 😟
Wiem, że jest ciężko. Sama z ciekawości liczyłam który byłby u mnie po Twoim poście. Na szczęście ja się dobrze teraz trzymam pomimo tego że znów na teście biel. Czekam tylko żeby okres przyszedł i będę walczyć dalej 💪

Jednak mam podwyższoną prolaktynę. 23, a norma 23,3. Cudownie.
Z prolaktyną to różnie bywa. Jak jest takie niewielkie przekroczenie, to bym się nie przejmowała na zapas. Prolaktyna lubi skakać w przypadkach stresowych i gdy organizm jest zmęczony. Ja kiedyś bardzo niemądrze poszłam na badania hormonalne, w tym prolaktynę, tydzień po wyjściu ze szpitala z synem. Prolaktyna wyszła mi ponad 2.000 przy normie do 450 jeśli dobrze pamiętam 😆 Już czytałam o guzie przysadki 😂 A potem gine-endo mnie opieprzyła, że po takim stresie nie powinnam badać prolaktyny. Zrobiłam kontrol po jakichś 2 tygodniach i prolaktyna w normie :)
Może moja historia trochę Cię uspokoi :D

Z prolaktyną to różnie bywa. Jak jest takie niewielkie przekroczenie, to bym się nie przejmowała na zapas. Prolaktyna lubi skakać w przypadkach stresowych i gdy organizm jest zmęczony. Ja kiedyś bardzo niemądrze poszłam na badania hormonalne, w tym prolaktynę, tydzień po wyjściu ze szpitala z synem. Prolaktyna wyszła mi ponad 2.000 przy normie do 450 jeśli dobrze pamiętam 😆 Już czytałam o guzie przysadki 😂 A potem gine-endo mnie opieprzyła, że po takim stresie nie powinnam badać prolaktyny. Zrobiłam kontrol po jakichś 2 tygodniach i prolaktyna w normie :)
Może moja historia trochę Cię uspokoi :D
Powtórzę jeszcze jutro😕 Faktycznie się stresowałam dzień wcześniej i spałam 4 godziny bo ciągle się budziłam i nie mogłam zasnąć.

Powtórzę jeszcze jutro😕 Faktycznie się stresowałam dzień wcześniej i spałam 4 godziny bo ciągle się budziłam i nie mogłam zasnąć.
Nie wiem czy jest sens tak wcześnie. Jak widzisz u mnie prolaktyna spadała ze 2 tygodnie po tygodniu przewlekłego stresu. Może odczekaj tydzień, wiem że będzie trudno, ale będziesz miała w miarę miarodajny wynik 🤷🏼‍♀️

reklama
Do góry