reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Dzien dobry wszystkim. 🥰
Polecam cwiczenia z pierwszej strony, kupilam juz mate i obciazniki na nadgarski/ kostki i staram sie regularnie cwiczyc. Przez to, ze trening jest bardzo krotki latwiej sie do niego zabrac i znalezc te 20 minut dziennie.
Jako pomysłodawczyni bije się w pierś, bo lekko odpuściłam ostatnio. Ale zamierzam wrócić jak najszybciej, czy to joga czy pilates, bo moje ciało tego potrzebuje. :)

reklama
Magnez i witaminy z grupy B z puerii
Dziewczyny mam pewna teorie i chciałam poznać wasza opinie.
Przy regularnym przyjmowaniu suplementów (Pueria uno, magnez, Wit d3) miałam praktycznie bezbolesne miesiączki.
Z pewnych powodów nie brałam nic od miesiąca. I kręgosłup oraz brzuch napieprza aż miło.
Czy suplementy mogą łagodzić bóle?

Poki nie ma okresu jest nadzieja:) znam osoby ze 13 dpo była biel a 14 dpo dopiero kreska:)
Teoretycznie jeszcze może być negatyw, bo nie sądzę żebym miała zagnieżdżenie 6 dpo. Z tego co czytałam, to rzadko to się zdarza. 7 dpo miałam silne ukłucie w dole brzucha - tak samo miałam z synem. Później w dzień nic, a dobę później, czyli wczoraj wieczorem bóle podbrzusza jak na @, biegunka, wzięłam no spę, przeszło około północy. Tak samo miałam z synem 😂 No i teraz zrobiłam rano test i biel. Mogło być za wcześnie, bo 2 pełne doby mogą minąć równie dobrze dopiero wieczorem, a to i tak tylko we krwi.

No nic. Pożyjemy zobaczymy :D

Dziś robię sobie wolne i trochę się polenię 😂 Czuję się dobrze. Nie mam żadnych objawów niczego, tylko jestem osłabiona po tych wczorajszych nocnych wojażach z brzuchem.

Teoretycznie jeszcze może być negatyw, bo nie sądzę żebym miała zagnieżdżenie 6 dpo. Z tego co czytałam, to rzadko to się zdarza. 7 dpo miałam silne ukłucie w dole brzucha - tak samo miałam z synem. Później w dzień nic, a dobę później, czyli wczoraj wieczorem bóle podbrzusza jak na @, biegunka, wzięłam no spę, przeszło około północy. Tak samo miałam z synem 😂 No i teraz zrobiłam rano test i biel. Mogło być za wcześnie, bo 2 pełne doby mogą minąć równie dobrze dopiero wieczorem, a to i tak tylko we krwi.

No nic. Pożyjemy zobaczymy :D

Dziś robię sobie wolne i trochę się polenię 😂 Czuję się dobrze. Nie mam żadnych objawów niczego, tylko jestem osłabiona po tych wczorajszych nocnych wojażach z brzuchem.
To trzymamy kciuki 👌👌👌

reklama
Jako pomysłodawczyni bije się w pierś, bo lekko odpuściłam ostatnio. Ale zamierzam wrócić jak najszybciej, czy to joga czy pilates, bo moje ciało tego potrzebuje. :)
Ja za to zaczęłam pic wodę conajmniej 1,5 litra, bo mam ogromny problem z piciem jej. I od tygodnia robię warzywa w piekarniku do obiadu - całą blachę i odnotowałam -1,2 kg... obym utrzymała kurs, bo moja sylwetka wymaga odgruzowania 😁😆

Do góry