reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Ja właśnie wkroczyłam dzisiaj w 30 lecie i powiem Wam że weszłam w nie z pompą. Kot dostał robali, córka się zaziębiła i bang... Dostałam informację, że za miesiąc zamykają nam przedszkole więc jeśli czegoś szybko nie znajdę to córka będzie musiała wrócić do żłobka 🤷🤷
Wszystkiego najlepszego , dużo zdrowia i samych radosnych chwil🥳😍

reklama
A ja czuję się słabo dziewczyny :( Boli mnie tak jakby na @, czuję się jakbym miała zaraz dostać biegunkę, nie mam sił. Z synem też miałam silne bóle miesiączkowe, więc jeszcze się nie zamartwiam, ale z nim miałam 12 dpo, a dziś jest dopiero 8 dzień. No nic, jeśli do rana nie dostanę @ to siknę i zobaczymy. Na razie herbata i koc, na więcej mnie nie stać 😂

Ja bym radziła Ci zrobić, ja też mam regularne cykle, a wyszedł mi podwyższony testosteron z tych badań w 3 dc, można mieć problemy hormonalne mając wszystko jak w zegarku z cyklem i mając owulacje, czego oczywiście Ci nie życzę.
Jeśli zdecydujesz się na badania,.oby wyszły książkowo🤞
Zdecydowałam się tylko czekam na @ i będę działać. Dziękuję ❤️

Coś dziwnego się u mnie dzieje, serio. Mam takie okropne bóle po owulacji, że musiałam wziąć tabsa na ból i jestem totalnie wyłączona. Jakbym miała zaraz dostać turbo okres. Któraś z Was tego doświadczyła? Jutro chyba muszę zadzwonić do jakiegoś ginekologa, żeby sprawdzić czy wszystko ok, bo bardzo dziwi mnie ten ból. Już w głowie milion myśli, że coś mi dolega 🤦🏼‍♀️

Dobra to czas na statystykę - podsumowanie butelek wątkowych w tym roku (jeśli dobrze liczę):
Styczeń 10
Luty 11
Marzec 13
Kwiecień 13
Maj 5
Czerwiec 5
Lipiec 5
Sierpień 7
Wrzesień - na ten moment 4, wiec na pewno conajmniej jedna jeszcze powinna się trafić! A może i ze trzy się uda :)
Wychodzi na to że zimowe miesiące lepiej działałą 😉

reklama
Hej dziewczyny udało mi się nadrobić :)

Perlaa wszystkiego najlepszego z okazji urodzin - spełnienia najskrytszych marzeń :)

Kosińska ale fajna salamandra hihi 😆

c_or_nelia ja też uważam, że spokojnie możesz zrobić te badania w 5dc.

Bleucoco haha ja jestem team "sikać" 😁😁😁 trzymam kciuki.

Ja poza wrażliwymi cytrynka mi nie mam żadnych objawów, tak że muszę jeszcze cierpliwie do piątki zaczekać 🙈 teraz jak tak patrzę ile się sexiliśmy (dzień przed pozytywnym testem owu, w dniu pozytywnego testu i dzień po), to obawiam się, że może być Lipton, bo ostatnie dwie ciąże to właśnie były z sexow dopiero po pozytywnym teście owu no ale dobra nie będę filozofować😂 co ma być to będzie 😆

Dobrej nocy dziewczyny :)

Do góry