reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

reklama
I tez jestem za skinięciem:D
Najwyżej poczekamy do kolejnego ;)
Haha przekonałyście mnie 😂 Na zakupach złapał mnie jakiś skurcz łydki, czuję też ciągnięcie w pachwinach, więc kupiłam sobie Magne B6, to miałam przy okazji pretekst dla kupienia testu 😂Z Dr Max, jakiś czuły wykrywający po 7 dniach, „o każdej porze dnia”, ale płytkowy. Jutro 9 dpo to siknę rano, najwyżej potem siknę jeszcze w czwartek przed tym wyjściem z koleżankami 😆

Przeanalizowałam swoj cykl i troche sie obsrałam 🙈🙈🙈 wiem ze pęcherzyk pękł w czwartek przed 20, w poniedziałek i wtorek było trzonowanie, w srode rozwinęło sie zapalenie przydatkow i wieczorem w srode pęcherzyk miał 19 mm. Mam nadzieje ze te antybiotyki przy ewentualnej ciąży, bo taka jest mozliwa… a wiem ze jak sie nie chce nie moze to sie trafia. Czy one nie wpłynął źle… chooj teraz bede sie zadręczać az do okresu🙈🙈🙈🙈
Zadbaj jedynie o jelita po antybiotyku 🤞🤞

Haha przekonałyście mnie 😂 Na zakupach złapał mnie jakiś skurcz łydki, czuję też ciągnięcie w pachwinach, więc kupiłam sobie Magne B6, to miałam przy okazji pretekst dla kupienia testu 😂Z Dr Max, jakiś czuły wykrywający po 7 dniach, „o każdej porze dnia”, ale płytkowy. Jutro 9 dpo to siknę rano, najwyżej potem siknę jeszcze w czwartek przed tym wyjściem z koleżankami 😆
Czekamy na wieści 😎🤞🤞🤞

We wczesnym etapie zarodek jest chroniony. Nie zamartwiaj się na zapas.
Tak ale to jednak zapalenie jajników i jajowodów… amylan i dopochwowo metronidazol plus przeciwzapalne dicloduo i mam dzis 5dpo i do 8 dpo mam brac antybiotyki…. A wiem ze leki…. Dluzej „opuszczają organizm”….
A u mnie dziś uczucie mokrości, mrowiejące napęczniałe piersi, tkliwe podbrzusze i ból głowy 2 dzień. A to dopiero pik dziś.. 😉🫠🙃 przydałoby się dziś męża wykorzystać tylko on dopiero wraca i marne na to dziś szanse😆😆😆 i już ogromna ochota na odliczanie dni 🤣🤭🫢
Dzis musicie uprawiać Waniliowy seks:) ja swojemu mowie ze nie musi sie ruszac 😂😂😂

i tak i nie ;P
Ponoć co ciąża to inaczej i tez mogą być inne objawy:)
Jestem osoba, która „lubi mieć nadzieje”, a nie sprowadzać się ciagle do ziemi . Wtedy tak nie przeżywałam tego jak teraz, nie wierzyłam se uda się w pierwszym cyklu zwyczajnie. Teraz na odwrót 🤣 liczę po cichu na szybkie powodzenie.

W mojej pierwszej ciąży piersi bolały jak nigdy przedtem i nigdy później, innych objawów zbytnio nie zaobserwowałam. Może tez dlatego ze nie miewam PMS.

Intuicja potrafi zawieść ale osobiście wierze ze jeśli ewidentnie widzisz ze organizm funkcjonuje inaczej to może być miła niespodzianka 😍

Oczywiście nic pewnego, ale ważne jest się wsłuchać w siebie. Kazda z nas siebie zna najlepiej i wie co jest dla niej typowe, a co nie.

U mnie nic nadzwyczajnego nie ma, wiec się nie nastawiam w żaden sposób. Jednak ból piersi i zmęczenie na tym etapie byłby mile widziany 🤣
Mam 3 dzieci i nie mam pojęcia co jest u mnie typowe. 😂 zazwyczaj o ciąży dowiadywałam się bo @nie przychodziła. A teraz tak od pół roku mam wszystkie ciążowe objawy przed miesiączka. Ale jak to się mówi kobieta zmienna jest 🤣😅

Mam 3 dzieci i nie mam pojęcia co jest u mnie typowe. 😂 zazwyczaj o ciąży dowiadywałam się bo @nie przychodziła. A teraz tak od pół roku mam wszystkie ciążowe objawy przed miesiączka. Ale jak to się mówi kobieta zmienna jest 🤣😅
Tak działa nasz mózg 😂🙈 ale jak silnie oddziałuje nasza psychika, że wyczuwamy najdrobniejsze objawy 🙈🙈🙈🙈

reklama
Do góry