reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Ja właśnie wkroczyłam dzisiaj w 30 lecie i powiem Wam że weszłam w nie z pompą. Kot dostał robali, córka się zaziębiła i bang... Dostałam informację, że za miesiąc zamykają nam przedszkole więc jeśli czegoś szybko nie znajdę to córka będzie musiała wrócić do żłobka 🤷🤷
Wszystkiego najlepszego , dużo zdrowia i samych radosnych chwil🥳😍

reklama
A ja czuję się słabo dziewczyny :( Boli mnie tak jakby na @, czuję się jakbym miała zaraz dostać biegunkę, nie mam sił. Z synem też miałam silne bóle miesiączkowe, więc jeszcze się nie zamartwiam, ale z nim miałam 12 dpo, a dziś jest dopiero 8 dzień. No nic, jeśli do rana nie dostanę @ to siknę i zobaczymy. Na razie herbata i koc, na więcej mnie nie stać 😂

Ja bym radziła Ci zrobić, ja też mam regularne cykle, a wyszedł mi podwyższony testosteron z tych badań w 3 dc, można mieć problemy hormonalne mając wszystko jak w zegarku z cyklem i mając owulacje, czego oczywiście Ci nie życzę.
Jeśli zdecydujesz się na badania,.oby wyszły książkowo🤞
Zdecydowałam się tylko czekam na @ i będę działać. Dziękuję ❤️

Coś dziwnego się u mnie dzieje, serio. Mam takie okropne bóle po owulacji, że musiałam wziąć tabsa na ból i jestem totalnie wyłączona. Jakbym miała zaraz dostać turbo okres. Któraś z Was tego doświadczyła? Jutro chyba muszę zadzwonić do jakiegoś ginekologa, żeby sprawdzić czy wszystko ok, bo bardzo dziwi mnie ten ból. Już w głowie milion myśli, że coś mi dolega 🤦🏼‍♀️

Dobra to czas na statystykę - podsumowanie butelek wątkowych w tym roku (jeśli dobrze liczę):
Styczeń 10
Luty 11
Marzec 13
Kwiecień 13
Maj 5
Czerwiec 5
Lipiec 5
Sierpień 7
Wrzesień - na ten moment 4, wiec na pewno conajmniej jedna jeszcze powinna się trafić! A może i ze trzy się uda :)
Wychodzi na to że zimowe miesiące lepiej działałą 😉

reklama
Hej dziewczyny udało mi się nadrobić :)

Perlaa wszystkiego najlepszego z okazji urodzin - spełnienia najskrytszych marzeń :)

Kosińska ale fajna salamandra hihi 😆

c_or_nelia ja też uważam, że spokojnie możesz zrobić te badania w 5dc.

Bleucoco haha ja jestem team "sikać" 😁😁😁 trzymam kciuki.

Ja poza wrażliwymi cytrynka mi nie mam żadnych objawów, tak że muszę jeszcze cierpliwie do piątki zaczekać 🙈 teraz jak tak patrzę ile się sexiliśmy (dzień przed pozytywnym testem owu, w dniu pozytywnego testu i dzień po), to obawiam się, że może być Lipton, bo ostatnie dwie ciąże to właśnie były z sexow dopiero po pozytywnym teście owu no ale dobra nie będę filozofować😂 co ma być to będzie 😆

Dobrej nocy dziewczyny :)

Do góry