reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

reklama
Coś dziwnego się u mnie dzieje, serio. Mam takie okropne bóle po owulacji, że musiałam wziąć tabsa na ból i jestem totalnie wyłączona. Jakbym miała zaraz dostać turbo okres. Któraś z Was tego doświadczyła? Jutro chyba muszę zadzwonić do jakiegoś ginekologa, żeby sprawdzić czy wszystko ok, bo bardzo dziwi mnie ten ból. Już w głowie milion myśli, że coś mi dolega 🤦🏼‍♀️
Który dpo? U mnie 8 i podobnie. Wzięłam no spę teraz, jest lepiej :) Lipiec/sierpień robiłam usg transvaginalne, usg piersi, cytologię, badania krwi,wszystko w normie, więc nie wmawiam sobie, że to coś złego.

Mnie dzisiaj strasznie ciągnie brzuch po lewej stronie, a lada chwila powinnam mieć peak, więc raczej to dolegliwości owulacyjne. Rzadko mi coś dolega, ale chyba się Was naczytałam i też mnie dorwało 😂 Wypadało podziałać jak mąż wróci z pracy, ale zwyczajnie mi się nie chce (w sensie fizycznie, bo to trzeb się narobić 😂 ).
Wychodzi na to że zimowe miesiące lepiej działałą 😉
Ludziom się nudzi wieczorami, to się bzykają 😁

Który dpo? U mnie 8 i podobnie. Wzięłam no spę teraz, jest lepiej :) Lipiec/sierpień robiłam usg transvaginalne, usg piersi, cytologię, badania krwi,wszystko w normie, więc nie wmawiam sobie, że to coś złego.
Ja jestem świeżo po owulacji. Przy owu pojawiły się bóle, później ustało wszystko, a teraz ból x100. Kij wie co tam się dzieje z tym moim organizmem. Ja to się za bardzo schizuje, ze zaraz coś mi się dzieje 🙈

Ja jestem świeżo po owulacji. Przy owu pojawiły się bóle, później ustało wszystko, a teraz ból x100. Kij wie co tam się dzieje z tym moim organizmem. Ja to się za bardzo schizuje, ze zaraz coś mi się dzieje 🙈
Może to po prostu reakcja po owulacji, że się odbyła i tyle :) Spróbuj bardziej z no spą niż przeciwbólowymi :)

Coś dziwnego się u mnie dzieje, serio. Mam takie okropne bóle po owulacji, że musiałam wziąć tabsa na ból i jestem totalnie wyłączona. Jakbym miała zaraz dostać turbo okres. Któraś z Was tego doświadczyła? Jutro chyba muszę zadzwonić do jakiegoś ginekologa, żeby sprawdzić czy wszystko ok, bo bardzo dziwi mnie ten ból. Już w głowie milion myśli, że coś mi dolega 🤦🏼‍♀️
Ja! Nawet właśnie miałam pisać… Nie wiem ile dokładnie po owu, bo nie robie testów ani temperatury, wg kalendarzyka 2dpo, ale wczoraj leżałam i zwijałam się z bólu. Jadłam tylko leki przeciwbólowe, funkcjonowałam jak działały, jak przestawały musiałam wziąć kolejny… od razu wczoraj zapisałam się na dzisiaj do gina, ale mi odwołali… spróbuje w weekend gdzieś pójść.. ewentualnie myśle, ze to może owulacja, bo bolało mnie bardziej z jednej strony jakby jajnik, ale serio byłam przerażona, dzisiaj już dobrze się czuje

Dodali kolejne 2 godziny opóźnienia, a jestem pół godziny od docelowej stacji. To jest chore.
Moj luby ostatnio jak jechał pociągiem to też przygody. Pociąg którym jechał, zepsuł się. Poczekali na następny i przesiadka. Ten też się zepsuł, czekali aż przyjdzie nowa lokomotywa...

Mi raz z 6h podróży, zrobiło się 13:)

reklama
Do góry