reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Tak ale to jednak zapalenie jajników i jajowodów… amylan i dopochwowo metronidazol plus przeciwzapalne dicloduo i mam dzis 5dpo i do 8 dpo mam brac antybiotyki…. A wiem ze leki…. Dluzej „opuszczają organizm”….

Dzis musicie uprawiać Waniliowy seks:) ja swojemu mowie ze nie musi sie ruszac 😂😂😂
Aż musiałam wygooglować co to ten waniliowy sex😅🧐

reklama
Chyba nie pójdę jutro na te hormony. Dalej siedzę w pociągu, kręgosłup mi wysiada, a z pociągu mam jeszcze pół godziny jazdy samochodem, a zanim ogarnę syna i siebie do snu to będzie północ.
Chyba przekładam je na następny cykl.

AHA, właśnie sobie zrobili kolejny postój techniczny, więc będę jeszcze później.

Jutro mam 4dc i nie wiem czy robilybyscie badania hormonów w 5dc? Niby jest napisane, że 3-5 ale mi się wydaje jakoś za późno, a tak to bym poszła pojutrze.

Chyba nie pójdę jutro na te hormony. Dalej siedzę w pociągu, kręgosłup mi wysiada, a z pociągu mam jeszcze pół godziny jazdy samochodem, a zanim ogarnę syna i siebie do snu to będzie północ.

AHA, właśnie sobie zrobili kolejny postój techniczny, więc będę jeszcze później.

Jutro mam 4dc i nie wiem czy robilybyscie badania hormonów w 5dc? Niby jest napisane, że 3-5 ale mi się wydaje jakoś za późno, a tak to bym poszła pojutrze.
Ja kiedyś robiłam w 5 dc. Jak w limicie, to wg mnie nie ma przeciwskazań. 3-5 dzień, to 3-5 a nie 3-4! 😀 Moim zdaniem leć :)

Ja chyba w 5dc robiłam .

Zapomniałam zabrać butów, które zostały na tarasie no i posłałam po nie. Patrzcie kogo spotkałam ☺️

Załączniki

• IMG_20230919_205156.jpg
    IMG_20230919_205156.jpg
    172,6 KB · Wyświetleń: 117
Część 🙂 na testowanie jestem zapisana jutro, ale dziejszy test nie pozostawiała złudzeń - bielsze nie będzie. Czuje na sobie oddech @, w sumie tak ma przyjść. Mam do Was pytanie. Zastanawiam się nad badaniami hormonalnymi w 3dc, tylko czy jest sens jak u mnie cykle jak w zegarku? Nie robiłam ich wcześnie i podejrzewam, że to za sprawą regularności i tego że owulacja zawsze była na monitoringu, to nie zostały mi zlecone. Nie wiem co robić, a czasu na zastanawianie mało. Podzielcie się swoją opinią 🙏
Ja bym radziła Ci zrobić, ja też mam regularne cykle, a wyszedł mi podwyższony testosteron z tych badań w 3 dc, można mieć problemy hormonalne mając wszystko jak w zegarku z cyklem i mając owulacje, czego oczywiście Ci nie życzę.
Jeśli zdecydujesz się na badania,.oby wyszły książkowo🤞

reklama
Do góry