Anelili
Fanka BB :)
14 dpoA ile jesteś dpo?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
14 dpoA ile jesteś dpo?
W tym cyklu nie, lekarz po wynikach w 7dpo powiedział, że nie ma potrzeby
Zmartwił mnie Twój przypadek. Sama jestem po 2 poronieniach i po ostatnim robiłam co 2 dzień badanie progesteronu. Moja ginekolożka pomimo osiągnięcia zadowalającego wyniku stwierdziła, że za szybko zaczyna mi spadać i przepisała duphaston. Po pisaniu tu z dziewczynami uznaliśmy, że to może być bezsensowne, teraz po Twoim doświadczeniu śmiem twierdzić że chyba jednak nie jest14 dpo
Mój spadł ekspresowo - w tydzień z 18 do 4Zmartwił mnie Twój przypadek. Sama jestem po 2 poronieniach i ostatnio jak robiłam co 2 dzień badanie progesteronu. Moja ginekolożka pomimo osiągnięcia zadowalającego wyniku stwierdziła, że za szybko zaczyna mi spadać i przepisała duphaston. Po pisaniu tu z dziewczynami uznaliśmy, że to może być bezsensowne, teraz po Twoim doświadczeniu śmiem twierdzić że chyba jednak nie jest
Nie musisz czekać, gdy dostaniesz krwawienia normalnie staracie się o dzidziusia. ŚciskamMój spadł ekspresowo - w tydzień z 18 do 4
A pytanie do dziewczyn po biochemie, bo zakładam, że właśnie to się wydarzy. Czy musiałyście robić sobie jakąś przerwę w staraniach, czy od razu w kolejnym cyklu próbowałyście? Ciekawe, ile teraz będę na @ czekała :/
Ja po ciąży biochemicznej dostałam szybko krwawienia, niemalże jak spóźniony okres. I normalnie mogłam po tym się starać znów. Nie musiałam czekać.Mój spadł ekspresowo - w tydzień z 18 do 4
A pytanie do dziewczyn po biochemie, bo zakładam, że właśnie to się wydarzy. Czy musiałyście robić sobie jakąś przerwę w staraniach, czy od razu w kolejnym cyklu próbowałyście? Ciekawe, ile teraz będę na @ czekała :/
Ja miałem dwa pozytywne testy - nie doszłam zrobić bety bo było święto i już dzień po były wszystkie białe testy bez cienia wątpliwości. Od pozytywnego testu do miesiączki było 4 dni. Tak jak mówią - niekiedy nawet ciąży można nie zauważyć jak się testuje po upływie terminu miesiączkiJa po ciąży biochemicznej dostałam szybko krwawienia, niemalże jak spóźniony okres. I normalnie mogłam po tym się starać znów. Nie musiałam czekać.
Ja miałam udokumentowany w 5dpo najwyższy i był 17.50, a w 7dpo już miał tendencję spadkową.Mój spadł ekspresowo - w tydzień z 18 do 4
Jeśli organizm się sam dobrze oczyści, to nie ma przeciwskazań, żeby się strać od razu. Zrób po okresie usg, żeby zobaczyć, czy wszystko ok. Raczej powinno być. My się staraliśmy od razu po ciąży biochemicznej, ale nie przez 2 cykle nic nie było, ale nie musiało mieć to nic wspólnego.Mój spadł ekspresowo - w tydzień z 18 do 4