reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Mam głupie pytanie. Czym i gdzie mierzycie sobie temperaturę? Takim zwykłym elektronicznym bez dotykowym czy takim pod pachy czy jakim? Są jakieś typowo do mierzenia owulacji?

reklama
Ja się o to pytałam 😁 U mnie jest właśnie wręcz odwrotnie. Rano mi się super wybarwia test, a w ciągu dnia lub wieczorem prawie nic nie widać 🙈 Gdyby wierzyć tym kawałkom papieru, to rano mam LH, a w ciągu dnia i wieczorem już nie mam. Na szczęście to tylko papierki, wiec czekam właśnie na wizytę i tam się wszystko okaże 😊
Może za dużo płynów spożywasz przed testowaniem.

Odebrałam wyniki bety i progesteronu i chyba nic z tego nie będzie :(
Beta - 8
Prog - 4,5

Progesteron badałam w 7dpo i był wtedy 18,16. Strasznie mi spadł... Co o tym myślicie?
A ile teraz jesteś dni po owulacji? Beta niby niska, ale wiadomo, ze od jakiejś trzeba zacząć, wiec ważny jest przyrost, a nie sam jej pojedynczy wynik. Koniecznie zbadaj drugi raz, żeby widzieć jak to wyglada.
No tylko ten progesteron faktycznie jest niestety za niski…. 😔

Mam głupie pytanie. Czym i gdzie mierzycie sobie temperaturę? Takim zwykłym elektronicznym bez dotykowym czy takim pod pachy czy jakim? Są jakieś typowo do mierzenia owulacji?
W pochwie, termometrem z dwoma miejscami po przecinku.

Załączniki

• 16947592055661760926702598661675.jpg
    16947592055661760926702598661675.jpg
    375,5 KB · Wyświetleń: 75
reklama
Do góry