reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Któraś z Was niedawno pytała o owulaki z pierwszego porannego moczu. Ja robię, bo przed pracą nie mam szans zrobić później. Z pierwszego moczu w tym i w poprzednim cyklu zawsze mam najniższą wartość danego dnia. Nawet jak poprzedniego coś już było widać, to rano jakbym robiła z 10 kroków do tyłu...
Tak. Test znowu prawie biały 😫 na szczęście dziś przed pracą zrobię jeszcze jeden 😁 i temperatura jakoś się trzyma drugi dzień ciut niżej...

reklama
A może to ten nac tak Ci wszystko rozregulował.
Właśnie myslę, że tak + castagnus + olej z wiesiołka i narazie wszystko odstawiłam. Czekam na rozwoj sytuacji . Mimo, że ten @ był bardzo slaby zaznaczyłam go od 4.09 i wygląda to teraz tak. Obserwuje co dalej i 2.10 wizyta u lekarza, niech obejrzy co tam się dzieje.

Załączniki

• Screenshot_20230915_064712_OvuFriend.jpg
    Screenshot_20230915_064712_OvuFriend.jpg
    88,2 KB · Wyświetleń: 51
Któraś z Was niedawno pytała o owulaki z pierwszego porannego moczu. Ja robię, bo przed pracą nie mam szans zrobić później. Z pierwszego moczu w tym i w poprzednim cyklu zawsze mam najniższą wartość danego dnia. Nawet jak poprzedniego coś już było widać, to rano jakbym robiła z 10 kroków do tyłu...
Tak. Test znowu prawie biały 😫 na szczęście dziś przed pracą zrobię jeszcze jeden 😁 i temperatura jakoś się trzyma drugi dzień ciut niżej...
Ja się o to pytałam 😁 U mnie jest właśnie wręcz odwrotnie. Rano mi się super wybarwia test, a w ciągu dnia lub wieczorem prawie nic nie widać 🙈 Gdyby wierzyć tym kawałkom papieru, to rano mam LH, a w ciągu dnia i wieczorem już nie mam. Na szczęście to tylko papierki, wiec czekam właśnie na wizytę i tam się wszystko okaże 😊

Nie znam odpowiedzi na pytanie, ale uważam to za urocze, że pytasz

To może w trakcie od razu np. że dostajesz czkawki? 😂

My ten cykl staramy się cały co 2 dni, ale nie wiem, czy nam nie braknie motywacji 😁 Wczoraj musieliśmy wykorzystać moją lunchówkę i się spieszyć

Mnie gin powiedziała ostatnio, że testy mogą wychodzić pozytywne, bo bazują na poziomie hormonów. Pomimo wzrostu pęcherzyk może nie pęknąć.

@Urania gratulacje! :)
No my musimy chyba trochę ograniczyć starania bo za często mąż chce ( a i ja od kiedy jestem zdecydowana nie narzekam na libido) bo dziewczyny pisały że może nie nadążać z produkcja plemników i ich jakość może być nie fajna. Jest codziennie, jak nie kilka razy dziennie. Więc stopuje chłopa i siebie też. 😉😅

Odebrałam wyniki bety i progesteronu i chyba nic z tego nie będzie :(
Beta - 8
Prog - 4,5

Progesteron badałam w 7dpo i był wtedy 18,16. Strasznie mi spadł... Co o tym myślicie?
Za ile dni planowany @ masz mieć?
Będę brutalna... lepiej, by przy takim progu samoistnie się to rozwiązało, bo ten poziom jest skrajnie niski.

reklama
Właśnie myslę, że tak + castagnus + olej z wiesiołka i narazie wszystko odstawiłam. Czekam na rozwoj sytuacji . Mimo, że ten @ był bardzo slaby zaznaczyłam go od 4.09 i wygląda to teraz tak. Obserwuje co dalej i 2.10 wizyta u lekarza, niech obejrzy co tam się dzieje.
Wszystko było nowością czy wprowadzałaś stopniowo?

Do góry