reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Któraś z Was niedawno pytała o owulaki z pierwszego porannego moczu. Ja robię, bo przed pracą nie mam szans zrobić później. Z pierwszego moczu w tym i w poprzednim cyklu zawsze mam najniższą wartość danego dnia. Nawet jak poprzedniego coś już było widać, to rano jakbym robiła z 10 kroków do tyłu...
Tak. Test znowu prawie biały 😫 na szczęście dziś przed pracą zrobię jeszcze jeden 😁 i temperatura jakoś się trzyma drugi dzień ciut niżej...

reklama
A może to ten nac tak Ci wszystko rozregulował.
Właśnie myslę, że tak + castagnus + olej z wiesiołka i narazie wszystko odstawiłam. Czekam na rozwoj sytuacji . Mimo, że ten @ był bardzo slaby zaznaczyłam go od 4.09 i wygląda to teraz tak. Obserwuje co dalej i 2.10 wizyta u lekarza, niech obejrzy co tam się dzieje.

Załączniki

• Screenshot_20230915_064712_OvuFriend.jpg
    Screenshot_20230915_064712_OvuFriend.jpg
    88,2 KB · Wyświetleń: 51
Któraś z Was niedawno pytała o owulaki z pierwszego porannego moczu. Ja robię, bo przed pracą nie mam szans zrobić później. Z pierwszego moczu w tym i w poprzednim cyklu zawsze mam najniższą wartość danego dnia. Nawet jak poprzedniego coś już było widać, to rano jakbym robiła z 10 kroków do tyłu...
Tak. Test znowu prawie biały 😫 na szczęście dziś przed pracą zrobię jeszcze jeden 😁 i temperatura jakoś się trzyma drugi dzień ciut niżej...
Ja się o to pytałam 😁 U mnie jest właśnie wręcz odwrotnie. Rano mi się super wybarwia test, a w ciągu dnia lub wieczorem prawie nic nie widać 🙈 Gdyby wierzyć tym kawałkom papieru, to rano mam LH, a w ciągu dnia i wieczorem już nie mam. Na szczęście to tylko papierki, wiec czekam właśnie na wizytę i tam się wszystko okaże 😊

Nie znam odpowiedzi na pytanie, ale uważam to za urocze, że pytasz

To może w trakcie od razu np. że dostajesz czkawki? 😂

My ten cykl staramy się cały co 2 dni, ale nie wiem, czy nam nie braknie motywacji 😁 Wczoraj musieliśmy wykorzystać moją lunchówkę i się spieszyć

Mnie gin powiedziała ostatnio, że testy mogą wychodzić pozytywne, bo bazują na poziomie hormonów. Pomimo wzrostu pęcherzyk może nie pęknąć.

@Urania gratulacje! :)
No my musimy chyba trochę ograniczyć starania bo za często mąż chce ( a i ja od kiedy jestem zdecydowana nie narzekam na libido) bo dziewczyny pisały że może nie nadążać z produkcja plemników i ich jakość może być nie fajna. Jest codziennie, jak nie kilka razy dziennie. Więc stopuje chłopa i siebie też. 😉😅

Odebrałam wyniki bety i progesteronu i chyba nic z tego nie będzie :(
Beta - 8
Prog - 4,5

Progesteron badałam w 7dpo i był wtedy 18,16. Strasznie mi spadł... Co o tym myślicie?
Za ile dni planowany @ masz mieć?
Będę brutalna... lepiej, by przy takim progu samoistnie się to rozwiązało, bo ten poziom jest skrajnie niski.

reklama
Właśnie myslę, że tak + castagnus + olej z wiesiołka i narazie wszystko odstawiłam. Czekam na rozwoj sytuacji . Mimo, że ten @ był bardzo slaby zaznaczyłam go od 4.09 i wygląda to teraz tak. Obserwuje co dalej i 2.10 wizyta u lekarza, niech obejrzy co tam się dzieje.
Wszystko było nowością czy wprowadzałaś stopniowo?

Do góry