spekoppar_
Fanka BB :)
Dawaj znać jak będą wynikiCzesc Dziewczyny.
U mnie pogoda nie nastraja. I jeszcze to czekanie na druga bete.
Siedze jak na szpilkach.
Tak czy siak, milego dnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dawaj znać jak będą wynikiCzesc Dziewczyny.
U mnie pogoda nie nastraja. I jeszcze to czekanie na druga bete.
Siedze jak na szpilkach.
Tak czy siak, milego dnia
Idę, pewnie wyniki będę miała wieczorem robiłam progesteron w 7-8 dpo, to wyszedł wtedy ładny 18,16. Oby beta też była ładna. Mam już za sobą jedną ciażę, ale bylo puste jajo, więc mam teraz duuży stresSuper, więc wygląda na to, że się udało. Idziesz na betę?
Trzymam kciuki, żeby tym razem wszystko było w porządku.Idę, pewnie wyniki będę miała wieczorem robiłam progesteron w 7-8 dpo, to wyszedł wtedy ładny 18,16. Oby beta też była ładna. Mam już za sobą jedną ciażę, ale bylo puste jajo, więc mam teraz duuży stres
Trzymam mocno kciukiIdę, pewnie wyniki będę miała wieczorem robiłam progesteron w 7-8 dpo, to wyszedł wtedy ładny 18,16. Oby beta też była ładna. Mam już za sobą jedną ciażę, ale bylo puste jajo, więc mam teraz duuży stres
Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze <3 Mnie na takie nakręcanie pomaga łagodna joga, bardzo lubię np. tę prowadzącą: https://www.youtube.com/@LiveFertileMi już odbija od tego myślenia o owulacji. Naprawdę odbija. Ja o niczym nie myśle tylko ciagle: czy ja mam owulacje? A co jeśli nie mam? Co ja zrobię jak się okaże, ze jej nie mam? Jak ja mam ją przywrócić? Jakie ja mam juz brac te suple? Może to wina mojego słabego odżywiania (ogromna wybiórczość pokarmowa)? Po prostu mam 1000 obaw przed jutrzejsza wizyta u ginekologa. Jestem tym tak okropnie przybita…
Właśnie tego sie obawiam ze 15 dc to juz będzie późno, w popdzednim 13 dc mialam zastrzyk. No nic, pojde do niej 8 dc zobacze co powie i awaryjnie zapisze sie do luxmedu na 12 dc. Chociaz bardzo nie lubie tam ginekologow i mam złe doswiadczenia z nimi. Za kazdym razem czuje sie w gabinecie jak intruz.Może spróbuj pójść do innego, bo 15dc, to już może być po wszystkim. Ja w tym cyklu miałam zastrzyk w 12dc, bo pęcherzyk szybko urósł
Ja na monitoring czasem też chodziłam gdzieś indziej, ale wtedy telefonicznie konsultowałam wszystko z moim lekarzem, może Twój też będzie na to otwarty? Z luxmedem mam podobne doświadczeniaWłaśnie tego sie obawiam ze 15 dc to juz będzie późno, w popdzednim 13 dc mialam zastrzyk. No nic, pojde do niej 8 dc zobacze co powie i awaryjnie zapisze sie do luxmedu na 12 dc. Chociaz bardzo nie lubie tam ginekologow i mam złe doswiadczenia z nimi. Za kazdym razem czuje sie w gabinecie jak intruz.
oby tym razem było wszystko dobrzeIdę, pewnie wyniki będę miała wieczorem robiłam progesteron w 7-8 dpo, to wyszedł wtedy ładny 18,16. Oby beta też była ładna. Mam już za sobą jedną ciażę, ale bylo puste jajo, więc mam teraz duuży stres