reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

reklama
Dziewczyny może Wy wiecie, jakim cudem to już praktycznie połowa września? 😂 masakra jak mi czas szybko ucieka ostatnio. Nawet okres się skończył tak szybko jak nigdy, dwa dni i tyle 🙈
A mi się tak cholernie dluuuuuzy. Jak patrzę na kalendarz i widzę, ze testowanie dopiero za 2 tygodnie, to mam wrażenie, ze to wieczność i ze od okresu minął juz normalnie miesiąc 😂

Mi się przy staraniach zawsze dłuży czas a już w ogóle do owulacji, bo tylko czekam na tą owu, żeby nie przegapić i czekam. Potem po owu wiadomo też się dłuży ale już ciut lepiej niż przed 😆
Urania gratuluję pozytywnej bety😁

Dla miłośniczek zmieniaków. Polecam nudle ziemniaczane od Stewuni 😋 zrobiłam ostatnio z pulpetami w sosie pomidorowym i powiem Wam że sztos ☺️ w palenie ma w przyszłym tyg wypróbować je z sosem słodko kwaśnym i kurczakiem 😋😋😋

reklama
Dziewczyny trochę krepujace pytanie ale wysłałam faceta na badanie nasienia z posiewem. I teraz zastanawiam sie czy moge z nim byc w lab zeby bylo mu raźniej 😉 I co jest dozwolone np 🍦zeby mu pomóc?

Do góry