Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Takie osoby zazwyczaj nie mają problemu z zajściem w ciążę.Dowiedziałam się, że kobieta która sporo pije (ostatnim czemu nie widziałam jej trzeźwej), jest w ciąży. Przykro mi że tak bezdomne osoby muszą przychodzić na świat w takich domach. Myślę tak o tym dziecku i naprawdę będzie dużym szczęściem jak się urodzi zdrowa (oczywiście tego życzę bo dziecko nie jest niczemu winne).
Wasnie to jest dla mnie abstrakcja, ze osoby ktore nałogowo palą, piją, nie dbaja kompetnie o siebie o to co jedza lekarza widzieli pewnie tylko na sor i nie mają problemu. A tu człowiek lata po lekarzach, bada o siebie i o to co je, pije witaminy i kiszka.Takie osoby zazwyczaj nie mają problemu z zajściem w ciążę.
A niby tyle się mówi o zdrowej diecie xD
Pewnie na takie osoby działa magiczna moc permanentnego odpuszczeniaWasnie to jest dla mnie abstrakcja, ze osoby ktore nałogowo palą, piją, nie dbaja kompetnie o siebie o to co jedza lekarza widzieli pewnie tylko na sor i nie mają problemu. A tu człowiek lata po lekarzach, bada o siebie i o to co je, pije witaminy i kiszka.
Witam w klubieU mnie za chwilę zawita okres. Wykręca mi całe podbrzusze
Zawsze tego 8dc może dać recepte na ovi. A 12dc idź do lux, coś naściemniaj że boli i podejrzyj jaki pęcherzyk. Będziesz wiedzieć czy robić zastrzyk.Właśnie tego sie obawiam ze 15 dc to juz będzie późno, w popdzednim 13 dc mialam zastrzyk. No nic, pojde do niej 8 dc zobacze co powie i awaryjnie zapisze sie do luxmedu na 12 dc. Chociaz bardzo nie lubie tam ginekologow i mam złe doswiadczenia z nimi. Za kazdym razem czuje sie w gabinecie jak intruz.
Jedyne wytłumaczeniePewnie na takie osoby działa magiczna moc permanentnego odpuszczenia