reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Jestem po lekarzu i w sumie nadal nie jasna sytuacja. Jamą macicy nie jest czyta jak powinna. Część się opróżniła, a "coś" zostało". Coś bo może to być: - zatrzymany lekami skrzep, który się nie rozpuścił lub - polip. Czekamy do kolejnego okresu jak to będzie wyglądało. Mało prawdopodobne dla ginekolog aby był to polip, bo nie chce wierzyć, że urósł tak spory w krótkim czasie.
Jeżeli polip to wycinamy.
Jak będzie czysto to był skrzep.
Angry Aubrey Plaza GIF by Parks and Recreation
Terzymam kciuki, żeby samo się rozwiązało i nie trzeba było wycinać.
Rozumiem dylemat z Podsiadło bo sama mam bilety na Chorzów 😅, a dziś przyszedł okres więc szanse na rozwiązanie przed umarły..
Nie wiem jak Wam się udaje kupić bilety na Podsiadłę. Mi ani na Podsiadłe, ani na Męskie Granie nigdy się nie udało :D

reklama
O właśnie. Jakbym siebie z moim słyszała. "on chce" ale ja "za bardzo chce już"
Mój nie mówi że ja chcę za bardzo. U nas jest podobne pragnienie dziecka, tylko mój małżonek jest bardziej skryty ze swoimi uczuciami, trzyma wszystko bardziej w sobie. Ja za to daje upust wszystkim moim emocją i mówię o wszystkim co czuje.

Ja zaczęłam chyba w poprzednim, na początku skromnie po jednej ale zwiększyłam później do 3 tak jak mi tu polecano - nie żałować sobie! 😁 Trzymam kciuki i za Ciebie 🤞jak nie w tym to musi w następnym! 💪
To ja biorę po jednej 😮 musiało mi gdzieś umknąć dawkowanie. No nic jak się nie uda teraz, to zwiększe w kolejnym cyklu dawkę 😉

reklama
Do góry