reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

reklama
Hej dziewczyny, dziękuję Wam za wszystkie słowa otuchy 😊 jesteście niesamowite, tyle ciepłych słów dostałam. wczoraj byłam bardzo spanikowana. Dziś byłam na becie 271.1, progesteron 13.27 więc coś się ruszyło. Do tego miałam teleporade w Medicover i dostałam duphaston. Mam obserwować. W przyszłym tygodniu wybieram się do mojego gina (niestety poza ubezpieczeniem bo placówka nie przedłużyła umowy ani z Medicover ani z Luxmed, ale tylko do niego mam zaufanie)
No widzisz, a tak się martwiłaś.
Gratulacje i rośnijcie dalej 😍

Mój nie mówi że ja chcę za bardzo. U nas jest podobne pragnienie dziecka, tylko mój małżonek jest bardziej skryty ze swoimi uczuciami, trzyma wszystko bardziej w sobie. Ja za to daje upust wszystkim moim emocją i mówię o wszystkim co czuje.
Myślę że faceci tak już mają. Mój mąż stara się nie pokazywać tego wszystkiego ale jak już pokaże to widzę tyle samo smutku i złości co u mnie

W końcu po całym dniu miałam chwile dla siebie i was nadrobiłam 🫣

Mówicie ze magnez cuda działa? A czy któraś może powiedzieć jak duże są tabletki 🥹
Niestety jako dziecko miałam nieprzyjemna sytuacje z cukierkiem i mam ogromny problem z łykaniem tabletek 🙁
Mój nie mówi że ja chcę za bardzo. U nas jest podobne pragnienie dziecka, tylko mój małżonek jest bardziej skryty ze swoimi uczuciami, trzyma wszystko bardziej w sobie. Ja za to daje upust wszystkim moim emocją i mówię o wszystkim co czuje.
Myslalam ze tylko u mnie jest podejście ze strony męskiej „ja chce,ale ty chcesz za bardzo”,on ma totalny luz,ale z wczorajszych rozmów wydusił z siebie ze czeka cierpliwie do grudnia,a później będziemy szukać lekarza od leczenia niepłodności,przynajmniej wiemy jedno,że problem leży po jego stronie fsh i lh grubo poniżej normy 🤯 wysoka prolaktyna oraz wysoki estradiol,czy któraś z was spotkała się z takimi wynikami badań u mężczyzny?

Dzień dobry!
Właśnie piję kawę przed pracą. Dzisiaj nie stestuje. Czekam do jutra. Stary ma mi dzisiaj zapas teścikow zrobić żeby mi do soboty wystarczyło :p żeby nie przegapić ani jednego dnia :p Wizja piątku jest tak daleka jak nie wiem. Cycki swędzą dalej. Do cycek doszły uda! Ale nie mam żadnej wysypki, myślę że bedzie ok :)

Mi jeden test ciążowy przy poprzednich staraniach starczał co najmniej na pół roku. Pierwszy raz mam w domu więcej niż jeden, ale tylko dlatego, że brakowało do darmowej wysyłki.
Mój partner to skryty typ, ja do wylewnych też nie należę. Lubię jego minę jak mówię, że musimy pogadać.

Na szczęście można zmienić dane na bilecie i komuś sprzedać/oddać. Myśle ze w razie co uśmiech bąbelka wynagrodzi nam rezygnacje z koncertu 😁
Hahahah ten sam problem :D
Zastanawiałam się czy nie przesunąć starania na październik 😅😂

Ale poluje jeszcze na Warszawę, która zazwyczaj jest na koniec trasy :)

Byłam w tym roku na narodowym i wiem ze za rok muszę to co najmniej raz powtórzyć 😅

reklama
Do góry