reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

reklama
Dziewczyny oczywiscie nie wytrzymalam do dnia testowania, ktory sama sobie zreszta wyznaczylam :p
Jest 8/9 DPO wiec raczej nie mialo szansy sie cos pojawic a tu zonk. Ja widze cien. Nie mam odwagi ocenic czy szary czy rozowy. Jest mi aż słabo.
Jestem w pracy i nie moge sie na niczym skupic. Powtorzylabym test ale mam szanse dopiero po pracy pozno popoludniu, a wiem ze to w sumie kiepski pomysl bo jak z rannego jest cien to z popoludniowego bedzie biel i moja rozpacz
Ale pewnie i tak to sobie zrobie.

Na zdj to tego cienia prawie nie widac.
Ale cos naprawde majaczy.
Oczywiscie ogladalam go z kazdej mozliwej strony.
Ten cien pojawil sie praktycznie od razu
I wiem ze to glupie ale zabralam ten obsikany test ze soba do pracy, jak najwiekszy skarb przechowuje go w opakowaniu po chusteczkach higienicznych w torebce XD
Widać wyraźnie kreskę, ale nie jestem pewna czy jest różowa. Na pewno trzeba dràżyć temat :) Nie pij nic w pracy i nie sikaj (samo zdrowie) to może coś wieczorem będzie. Nie wytrzymamy przecież do rana 😂

Dziewczyny czy któraś z was jest po Biochemicznej i mogła by się do mnie odezwać na priv?tu nie będę tego roztrząsać a mam parę pytań. Może któraś w was jest w stanie o tym pogadać, bo takie wątki są na forum ale dość stare ,więc nie chce zakładce nowego...Będę wdzięczna...
Jestem po ciazy biochemicznej jeśli chcesz pogadać to pisz :)

@Myszko
Happy Love You GIF by LINE FRIENDS

Kiedy robi badanie nasienia? Tylko mu napomknij, że na poprawę jego wyników trzeba będzie 3 msc.
Ale oni w kontekście starań maja jakieś inne poczucie czasu.
Jak się nie uda po 3 cyklach, bo ja nie mam zamiaru odkładać tego w nieskończoność.

Mówiłam mu o tym, ale on twierdzi, że jego plemniki na pewno są świetne, ale sam jest bardzo ciekawy tych wyników i sam sobie znalazł nawet klinikę, w której robią badanie.

On uważa, że 3 miesiące to bardzo mało. Pół roku i rok też. Dla mnie to wieczność.

Krwawienia nie ma, lekarz za 2 godziny to się okaże. Trzymać kciuki żebym od lekarza pojechała do galerii wczasu kupowac. 🤞🤞🤞

Najlepiej w klinice niepłodności w twoim mieście. Znacznie lepsze warunki niż w diagnostyce. Jeżeli macie jakaś klinikę blisko to można materiał pobrać w domu i dowieźć do kliniki. Ważne aby nie upłynęło 40 min. My robiliśmy komputerowe rozszerzone, bo różnica była 30 zł

Badanie nasienia przed stymulacją! Koniecznie!

Cześć, rozgość sie oby nie na długo :) na kiedy zapisać Cię na testowanie?
24.09 ma być kolejny okres, ale mam duphaston, więc pewnie 21.09 będę testować, bo u mnie krwawienie jest od razu po odstawieniu.

reklama
Do góry