reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Za to u mnie tak...24 dc...
Cycki raz bolą,raz swędzą, raz pieką a raz kompletnie nic🤷‍♀️
Czasem mnie zemdli 🤷‍♀️
Sluz,dużo,biało,slisko 🤷‍♀️
Bol w podbrzusza, brak 🤷‍♀️
także nic nie wiem,ale na ten cykl się wogole pozytywnie nie nastawiam,i czekam cierpliwie na okres

reklama
Dzień dobry w poniedziałek. Dzisiaj 12dc, złapałam doła bo chyba już nic w tym cyklu się nie wydarzy patrząc na testy
Screenshot_2023-09-11-10-31-00-57_c117003b601ff3debd1e6b91429968c5.jpg
:(

A ja
Dzień dobry w poniedziałek. Dzisiaj 12dc, złapałam doła bo chyba już nic w tym cyklu się nie wydarzy patrząc na testy Zobacz załącznik 1565558:(
Niekoniecznie. Owulacja może być później. To dopiero 12 dc.
Jak masz testy to sprawdzaj dalej i może pik się pojawi w kolejnych dniach :)

tak, chce zrobić betę i pójść z wynikami do lekarza, żeby powiedział co dalej robić

Jak chodzę do toalety to widzę na papierze, czasem ledwo co czasem więcej, ciężko mi ocenić czy to dużo. Beta była dopiero niecałe 38...generalnie to czuję się gównianie i żałuję że zaczęłam się tak szybko cieszyć
Wiem, że łatwiej mówić niż zrobić, ale staraj się nie stresować na zapas.
Zobacz załącznik 1565517
Zobacz załącznik 1565516
Więc tak. Jutro pójdę na betę mam wolne i chciałabym wynik odczytać w domu na spokojnie a nie w popłochu pracy.
Wczoraj wieczorem zabolał mnie bardzo mocno jajnik ale trzymał parę minut. Od rana bóle miesiączkowe. Dziś 24 DC - zobaczymy jak sytuacja się rozwinie :)
Bata zawsze rozwiewa wątpliwości :)
Ale biedna apteka, nie mieli strumieniowych. Kreski są, nie zniknęły 🙆‍♀️😊
Zobacz załącznik 1565520
<3 Gratulacje!
Ja na pierwsze wizycie dostałam lekki ochrzan, że w dniu wizyty jeszcze byłam w pracy 🙈 a dlaczego ?
1) Byłam po poronieniu
2) Ciężka praca przy dużym zagrożeniu najcięższym kalibrem zakażeń szpitalnych.
Pracodawca powinien teoretycznie dostosować miejsce pracy ale u mnie nie było takiej możliwości, nie mówiąc o poziomie mobbingu 🤦
No niestety nie jest tak różowo z tym dostosywaniem z tego co słyszałam.

Dziewczyny oczywiscie nie wytrzymalam do dnia testowania, ktory sama sobie zreszta wyznaczylam :p
Jest 8/9 DPO wiec raczej nie mialo szansy sie cos pojawic a tu zonk. Ja widze cien. Nie mam odwagi ocenic czy szary czy rozowy. Jest mi aż słabo.
Jestem w pracy i nie moge sie na niczym skupic. Powtorzylabym test ale mam szanse dopiero po pracy pozno popoludniu, a wiem ze to w sumie kiepski pomysl bo jak z rannego jest cien to z popoludniowego bedzie biel i moja rozpacz
Ale pewnie i tak to sobie zrobie.

Na zdj to tego cienia prawie nie widac.
Ale cos naprawde majaczy.
Oczywiscie ogladalam go z kazdej mozliwej strony.
Ten cien pojawil sie praktycznie od razu
I wiem ze to glupie ale zabralam ten obsikany test ze soba do pracy, jak najwiekszy skarb przechowuje go w opakowaniu po chusteczkach higienicznych w torebce XD

Załączniki

• IMG_20230911_105453.jpg
    IMG_20230911_105453.jpg
    202,2 KB · Wyświetleń: 154
Dziewczyny oczywiscie nie wytrzymalam do dnia testowania, ktory sama sobie zreszta wyznaczylam :p
Jest 8/9 DPO wiec raczej nie mialo szansy sie cos pojawic a tu zonk. Ja widze cien. Nie mam odwagi ocenic czy szary czy rozowy. Jest mi aż słabo.
Jestem w pracy i nie moge sie na niczym skupic. Powtorzylabym test ale mam szanse dopiero po pracy pozno popoludniu, a wiem ze to w sumie kiepski pomysl bo jak z rannego jest cien to z popoludniowego bedzie biel i moja rozpacz

I wiem ze to glupie ale zabralam ten obsikany test ze soba do pracy, jak najwiekszy skarb przechowuje go w opakowaniu po chusteczkach higienicznych w torebce XD
Coś tam widać, ale na zdjęciu ciężko ocenić. Jutro z porannego powtórzy, a jak wyjdzie to idź na bete :)

Wczoraj kreska na teście wyszła mi mniej wyraźna, a dodatkowo lekko plemiłam wieczorem. Nie powiem, trochę się zestresowałam :( Dziś kreska już wyrażniejsza niż 2 dni temu i przestałam plamić. Poszłam zrobić przyrost bety dla swojego świętego spokoju.

No widać, że coś tam przebija :) zatestuj jutro rano, najlepiej dwa różne testy dla pewności 🤞🏻

reklama

Jakiś cień widzę. Powtórz, a ja trzymam kciuki ☺️

Do góry