reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Może te plamienia to nie jest utrata? Masz zamiar iść do lekarza?
tak, chce zrobić betę i pójść z wynikami do lekarza, żeby powiedział co dalej robić
Dużo plamisz? Masz możliwość kontaktu z ginekologiem? I idź na betę jutro. Moja mama bardzo dużo plamiła i na szczęście urodziła dziecko bez problemu.

Jak chodzę do toalety to widzę na papierze, czasem ledwo co czasem więcej, ciężko mi ocenić czy to dużo. Beta była dopiero niecałe 38...generalnie to czuję się gównianie i żałuję że zaczęłam się tak szybko cieszyć

reklama
tak, chce zrobić betę i pójść z wynikami do lekarza, żeby powiedział co dalej robić

Jak chodzę do toalety to widzę na papierze, czasem ledwo co czasem więcej, ciężko mi ocenić czy to dużo. Beta była dopiero niecałe 38...generalnie to czuję się gównianie i żałuję że zaczęłam się tak szybko cieszyć
Bądź dobrej myśli. Nic jeszcze nie jest przesądzone. Masz luteinę albo duphastonu? Jeśli dobrze kojarzę to przy plamieniach się je brało.

Mam nadzieję, że to nic takiego. Trzyma kciuki żeby było wszystko ok ❤️🤞

Ostatnia edycja:
Mi już możecie raczej usnąć butelkę na pierwszej stronie. Dostałam brązowych plamien, nie wygląda to dobrze. Trzymam za Was bardzo mocno kciuki 🍀
Trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było dobrze! Naprawdę słyszałam tak wiele historii, że kobiety krwawiły nawet bardzo i zdrowe ciąże miały, wiec mam nadzieje, ze u Ciebie to tylko chwilowe i nic złego się nie dzieje 🤞🏻

Mi już możecie raczej usnąć butelkę na pierwszej stronie. Dostałam brązowych plamien, nie wygląda to dobrze. Trzymam za Was bardzo mocno kciuki 🍀
Nie do końca... tego co mi gim mówił, plamienia mogą wystąpić,ale nie obfite krwawienie...także głowa do góry i zobaczysz co będzie dalej,

Moja bratowa w 1 ciąży miało normalny okres,wtedy nawet nie wiedziała że jest w ciąży,no bo skoro była miesiaczka ,to nikt ciąży nie podejrzewa, także trzymam mocno kciuki

Dziewczyny, ja trochę chyba zza krzaka powyglądam przez chwilę. Mam mega huśtawkę. Raz jest ok, raz syfnie na maxa. Dziś dostałam krwawienia i po ustaleniach z lekarzem zaczynam brać estrofem. Mam nadzieję na kolejny transfer koniec września początek października (no to jeszcze trochę fryteczek sobie pojecie 🤪). Fizycznie czuję się fatalnie, nie mogę spać, nie mam apetytu, a jeszcze przez te wyniki krwi staram się trzymać dietę, więc nawet żarciem nie ma jak poprawić sobie humoru. No ale już łzy otawrłam i nastawiam się znowu na działanie. Trzymam kciuki mocno Was za wszystkie, a kciuki i dodatkowo wielkie paluchy u stóp za te, które zobaczyły właśnie kreseczki ❤️
Jeszcze będzie pięknie zobaczysz i wszystko będzie dobrze! ❤️

reklama
A jak u Was wyglądają bóle owulacyjne? Często odczuwałam ból w czasie owulacji, ale w tym miesiącu zaczęłam się zastanawiać, czy dobrze, go interpretowałam 😅 dałabym sobie rękę uciąć, że w tym miesiącu mam owulację z prawego jajnika, ale podczas monitoringu wyszło, że z lewego. Z okolicy lewego zero bólu, a z prawego czasem taki, że się ruszyć nie mogłam 😆Sprawdzałyście kiedyś, czy Wasze odczucia potwierdzało USG? :D

Do góry