reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Dzień dobry :)

Nieco się dziś zmartwiłam, bo kreska na teście ciążowym jest nieco mniej wyraźna niż wczoraj. Te same testy, poranny mocz. Myślicie, że kreski mogą sie po prostu inaczej wybarwiać, albo akurat do moczu przeniknęło mniej hcg?

reklama
Dziewczyny a ból owulacyjny ile przed owu sie u was pojawia i jak długo trwa? Czy podczas owulacji jest najsilniejszy?
To chyba indywidualnie u każdej z nas i w każdym miesiącu może być inaczej. 2 miesiące temu bolał mnie jajnik przez cały cykl. W okolicach owulacji dołączył ból drugiego. Miesiąc temu ledwo czułam przy owulce, ale również oba jajniki. W tym zakuł mnie jeden wczoraj i od tego czasu nic 🤷

Ja u siebie nigdy nie umiem załapać czy jest wysoko czy nisko,poprostu nie wiem jak wyczyc ta wysokość...jeśli chodzi o otwartość to mam wrażenie że jest ciągle tak samo...jedynie to umiem wyczuc twardość...wiem kiedy jest twarda a kiedy miękka,ale też mam wrażenie, że ta pinda ciągle się zmienia i codziennie jest inna
A to nie jest tak, że mierzy się ją o mniej więcej stałej porze, wieczorem, a wysokość zależy od "ile palca muszę włożyć żeby ją poczuć"? Tylko pytam, bo się nie znam i nie mierzyłam 🙈

Nieco się dziś zmartwiłam, bo kreska na teście ciążowym jest nieco mniej wyraźna niż wczoraj. Te same testy, poranny mocz. Myślicie, że kreski mogą sie po prostu inaczej wybarwiać, albo akurat do moczu przeniknęło mniej hcg?
Test ciążowy to tylko kawałek papieru, może się różnie wybarwiać, nawet jak jest z tej samej partii co wczorajszy. Myślę że bardziej wiarygodna jest beta z krwi.

Nadrobiłam Was 😁 mam wrażenie że czas mi między palcami ucieka 🙈 dlaczego weekend jest taki krótki? Jutro znowu do pracy eh 😔 miałam tyle w weekend zrobić...
Powiem Wam że trochę mnie przytłacza powrót do pracy. Czuję w sobie taki opór, bo przecież miałam być już w ciąży i niczym się nie przejmować, a tu lipa, ciąży nie ma, a bieganina w robocie została eh. 🥴

Myśle, ze nie powinnaś się tym sugerować. To tylko test, może się wybarwiać bardzo różnie 😊 Jest ładny przyrost, wiec teraz czekaj spokojnie na wizytę i nie dokładaj sobie kochana stresu ❤️

Nadrobiłam Was 😁 mam wrażenie że czas mi między palcami ucieka 🙈 dlaczego weekend jest taki krótki? Jutro znowu do pracy eh 😔 miałam tyle w weekend zrobić...
Powiem Wam że trochę mnie przytłacza powrót do pracy. Czuję w sobie taki opór, bo przecież miałam być już w ciąży i niczym się nie przejmować, a tu lipa, ciąży nie ma, a bieganina w robocie została eh. 🥴
Daj spokój. Ja już drugi raz tą sama sytuacja... Miałam być w ciąży, siedzieć w domu prawie dwa lata a tu po kilku tygodniach trzeba wrócić... 29 września wracam do pracy :( Bardzo chciałabym szybko zajść (poprzednio tydzień po powrocie pracowałam i okazało się że znowu jestem w ciąży) ale boje się że za trzecim razem to już mnie będą chcieli wywalić. Z drugiej strony rodzina jest dla mnie najważniejsza, pracę zawsze można znaleźć inną

Ja miałam ten sam przypadek...niestety zakończyło się źle...Ale mocno woerze ,że u Ciebie będzie inaczej ...mocno trzymam kciuki ✌️

Dzień dobry, nadrobiłam Was, dzisiaj troche więcej luzu z rana 🤗 My nadal w namiotowym klimacie, pogoda jest taka piękna, ciągle coś robimy! 😁 Wczoraj wstaliśmy po północy i pojechaliśmy na wschód słońca na szczyt, zawsze o tym marzyłam ale zawsze się bardzo bałam iść lasem w nocy, powiedziałam sobie ze jak teraz nie pójdę to nigdy nie pójdę, no i się udało! 🥰 Spałam wczoraj tylko godzinę a wieczorem czułam się jak na mega kacu dziś już na szczęście odespałam 😊

reklama
Do góry