reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Jak dla mnie to przebija różowy nie szary. Gratki, super!!!!! Masz więcej testów by jutro powtórzyć???
Mąż kupi, ale my się wgl śmiejemy sami z siebie wiecie...kiedyś człowiek zrobił test był pozytywny i jakby no...co moze pójść nie tak ? A dzisiaj..pierwsze 5 min ekscytacja..emocje opadły i człowiek już dystans, już w głowie mam, że jutro będzie pewnie biały jak śnieg itd ird. Jednak 3 lata robienia testów daje się we znaki

reklama
A u mnie chyba powoli nadchodzi okres. Wczoraj wieczorem lekko czułam bóle jak na okres, dziś rano brązowy śluz. Do miesiączki niby jeszcze 3 dni ale pewnie będzie szybciej. Choć teraz śluz normalny czyli go brak 😀

A u mnie chyba powoli nadchodzi okres. Wczoraj wieczorem lekko czułam bóle jak na okres, dziś rano brązowy śluz. Do miesiączki niby jeszcze 3 dni ale pewnie będzie szybciej. Choć teraz śluz normalny czyli go brak 😀
Ja miałam brązowy śluz przy pierwszym dziecku więc wiesz to nie musi być wyznacznik okresu - ale spadku proga na pewno haha ( brałam luteinę ) :D

Ja miałam brązowy śluz przy pierwszym dziecku więc wiesz to nie musi być wyznacznik okresu - ale spadku proga na pewno haha ( brałam luteinę ) :D
Tylko ja mam tak ostatnio, brązowy śluz na dzien/ dwa przed i w ogóle wszystkie objawy ciąży a Jak zachodziłam w ciążę to nie było żadnych objawow, poza brakiem miesiączki. Ale na spokojnie czekam, jak nie teraz to za miesiąc się uda🙂

Udanego dnia dziewczyny! ☺️ Ja dzisiaj mam jakiś gorszy dzień. Okres właśnie się skończył, w następnym tygodniu przewidywana owulacja, wizyta u ginekologa i znów takie wyczekiwanie na to sprawia, że żyje na pół gwizdka. Odbębniam to co muszę odbębnić, ale bez większego zaangażowania i uśmiechu na twarzy, bo tak bardzo chce już koniec miesiąca i tak bardzo chce już zobaczyć te 2 kreski, że nie mogę się na niczym skupić. Terapeutka wczoraj powiedziała mi, że cofnęłam się odrobine w tył. W sensie… już tak ładnie sobie wszystko poukładałam i nowe starania o ciąże znów sprawiły, że wracam do starych nawyków myślowych 🫣
Wspieram, rozumiem, przytulam. Emocje i myśli bardzo tożsame.
Buziaki!

reklama
Do góry