reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Hejo. Może pozytywny nie jest ale mam wrażenie że widzę tam jakiś cień. To jest test 25 ulm tak mnie uraczyli w aptece także no. Czekamy na rozwój sytuacji. Mam 22 DC ( owulacja CHYBA była 8-11 dc ale to tak z duszą ja ramieniu, mogła być chwilę później )
Narazie tylko bardzo mocno bolą mnie piersi. ❤️
Widzę cień :D a ja cieni nie widzę prawie w ogóle. Trzymam kciuki za pozytywny rozwój wydarzeń. Koniecznie test o czułości 10 bym zrobiła :)

reklama
Jeśli cień wyszedł na czułości 25, to myślę, że możesz zrobić 10 nawet teraz, nie czekać do rana. 🤪
No już mam 10tki. Zbieram siusiu i powtarzam xD bo po pracy zrobiłam 25 czyli to co miałam i zaś widzę jakiś cień. A miałam te testy nie raz i nawet nie zostawiały testowej. Biale jak śnieg. Ale spokojnie- ja żebym uznała test za pozytywny po tych wszystkich latach to musi być różowa kreska. Miesiąc temu jak zobaczyłam po 6 latach ( od poprzedniej ciąży) te różowe dwie kreski to ...uczucie ach ❤️ ale jednocześnie bardzo z pokorą traktuje negatywy. Będzie co będzie jestem świadoma, że testuje wcześnie i jednostek, że mogłam się zawsze z owulacja pomylić. Tym razem jednak myślę że na 99% była owu, ponieważ objawy miałam bardzo silne. Miesiąc temu takich na pewno nie miałam ale teraz. Och się rozpisalam trochę 🤣

No już mam 10tki. Zbieram siusiu i powtarzam xD bo po pracy zrobiłam 25 czyli to co miałam i zaś widzę jakiś cień. A miałam te testy nie raz i nawet nie zostawiały testowej. Biale jak śnieg. Ale spokojnie- ja żebym uznała test za pozytywny po tych wszystkich latach to musi być różowa kreska. Miesiąc temu jak zobaczyłam po 6 latach ( od poprzedniej ciąży) te różowe dwie kreski to ...uczucie ach ❤️ ale jednocześnie bardzo z pokorą traktuje negatywy. Będzie co będzie jestem świadoma, że testuje wcześnie i jednostek, że mogłam się zawsze z owulacja pomylić. Tym razem jednak myślę że na 99% była owu, ponieważ objawy miałam bardzo silne. Miesiąc temu takich na pewno nie miałam ale teraz. Och się rozpisalam trochę 🤣
W takim razie trzymam kciuki i czekam na zdjęcie. 😊

Jest przyrost :)

Załączniki

• 1694263926097.png
    1694263926097.png
    22,9 KB · Wyświetleń: 125
reklama
Do góry