reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Ojejku dzięki...
Nie spodziewałam sie takiego ciepłego odzewu.
Mężowi nie mowie o polowie swoich myśli a i tak uważa że za bardzo sie nakręcam. Potrzebowałam takie zrozumienia, nie umniejszania tego co czuje.
Mój podobnie.
A już najbardziej mnie wkurza jak ja się żalę kiedy mam gorszy dziś, a on mi mówi, że trzeba mieć dobre myśli 😅

reklama
Matko no teraz to mnie przerazilas. Ja zawsze widzialam totalna biel i takie cos uznalabym za pozytyw 😵‍💫i pewnie nakrecilabym sie niepotrzebnie
Juz widzę ze jesli cokolwiek wyjdzie to bede wstawiać bo oczy oczom nierowne
Ale należy też pamiętać, że obraz może być zniekształcony. Raz przez robienie zdjęcia, dwa przez mój monitor. Niemniej powiększyłam, rozświetliłam na max i dla mnie kreska jest szara.
Co nie zmienia faktu, że trzymam kciuki za pozytyw :) Bo każdej z Was życzę zdrowej, donoszonej ciąży

Ojejku dzięki...
Nie spodziewałam sie takiego ciepłego odzewu.
Mężowi nie mowie o polowie swoich myśli a i tak uważa że za bardzo sie nakręcam. Potrzebowałam takie zrozumienia, nie umniejszania tego co czuje.
Nie ma za co dziękować, po to tu jesteśmy, żeby dzielić się ze sobą wspólnie emocjami, informacjami i wsparciem wtedy, kiedy tego potrzebujemy 🙂

reklama
Do góry