reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Pokaże Wam dla porównania mojego bladziocha, który wybarwił się po 2 minutach niespełna i był widoczny gołym okiem.
Zdjęcie 1 sam test, blada druga kreska (tu musicie powiększyć pewnie żeby zobaczyć). I ona była na żywo różowa, u mnie na telefonie jest różowa, po wrzuceniu na forum ledwo widoczna i dla mnie różowa). Ale obraz w telefonie może zaburzać.
IMG_8386.jpeg

Zdjęcie 2 testy kolejno od dołu: 10.02, 12.02, 14.02 (z 10 wyschnął dlatego nic nie widać)
IMG_8387.jpeg

Ostatnia edycja:
reklama
Na razie jest dobrze, ale nie chce zapeszać. Bo u mnie to nie jest tak, że leje się cały dzień. W zasadzie od 11 mam czysto. Ja mam takie chlusty krwi kiedy się wylewa kubek krwi, a drugi skrzepów.
Leki zaczęły działać, bo czuję minimalne skurcze.
Słabo mi chyba z utraty krwi i z nerwów. Kręci mi się w głowie i nie mam mocy na nic.
Dziękuje, że pytasz.
Odpoczywaj wiec i spokojnie wracaj do pełni sił 💪

reklama
Cześć, zapisana ;) miło będzie jak napiszesz parę słów o sobie, jak długo się starasz itp. Oczywiście jeżeli masz ochotę.
Jeszcze nie staramy się długo bo na początku roku przywitaliśmy na świecie naszego pierwszego synka ale marzymy żeby mieć jedno za drugim bo miałam okazję widzieć jak to działa gdy dzieci są z taką małą różnicą wieku i jest super 🥰

Do góry