Mademoiselle_Nika
Moderator
Nie smęcisz. Tak jak jest napisane na pierwszej stronie: ten wątek to bezpieczna przystań dla wszystkich. I tak jak dziewczyny napisały wyżej, masz prawo odczuwać każda emocję. Cykl miesiączkowy gdy starasz się o dziecko to pierdolony rollercoaster emocji. Daj sobie przestrzeń na wszystko co czujesz. Jeżeli wygadanie tutaj Ci pomaga to super, jeżeli masz z kim o tym porozmawiać na żywo równie cudownie, możesz prowadzić pamiętnik, możesz udać się do psychologa jeżeli tego potrzebujesz (są osoby które opiekują się kobietami, i nie tylko, w okresie okołoporodowym czyli również w czasie starań. Sama korzystam i widzę duże postępy u siebie).Ech. Ostatnie dni sa dla mnie jakies dziwne.
Nie wiem czy ktos tak ma, ale przyszedł jakis czas ze ciągle myślę o dziecku. Chce tak bardzo ze uwazam ze moje życie bez rodzicielstwa bedzie niekompletne, nieszczęśliwie.
Nie odczuwalam tego tak intensywnie wczesniej.
No i aż wstyd mi nawet to pisac, bo to jest 8 cykli starań przy dziewczynach co walczą latami.
Sorki za smecenie.
Ważne abyś w całych staraniach nie zatraciła siebie, chociaż to trudne. Zrób coś dla siebie.
Myśle, że nieświadomie mogłam namieszaćMyślisz że to mogło mieć wpływ ?
nie oceniamy na takim etapie startującej bety czy jest dobra czy zła. Startuje od zera i ważny jest przyrost. Gratulacje! Trzymam nadal kciukiMam wyniki:
Zobacz załącznik 1564556
Coś niska ta beta chyba? Ostatnia okres 13.08 owulacja jakoś 26-27. Czyli jest jakieś 12 dni po owulacji.
Mam głęboką nadzieje, że to to.To może być tak, że przypadkiem przesadziłaś z estrogenami, a w zasadzie fitoestrogenami, które podawałaś sobie zarówno w oleju lnianym jak i z wiesiołka (który ma w składzie oeparol) + pewnie dodatkowo za pośrednictwem diety z niskim ig (warzywa strączkowe, szpinak, nasiona słonecznika etc.) i tak, z normalnego poziomu, Twój estrogen wywaliło w kosmos i stąd brak równowagi hormonalnej powodujący skrzepy i silne krwawienie, któremu Acard nie pomaga.