reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Ja przy pierwszej ciąży 6 lat temu ( Boże kiedy to zleciało....) Faktycznie bałam się robić testy i kupowałam max 3 na cykl. I to bardziej dlatego że jakieś kreski fabryczne wychodziły więc musiałem powtórzyć. Ale jak już faktycznie w ciąży byłam to wyszedł taki mikro bladziuch, że z dzisiejszym doświadczeniem testowym jeszcze bym się wstrzymała z radością - tak wtedy zadzwoniłam chyba do każdej bliskiej mi osoby, że jestem w ciąży! A wiecie jaki był stres i presja nastepnego dnia przy powtarzaniu testu? 🤣🤣🤣 bo weź potem odkręcaj to 🤣🤣

reklama
Powiem wam, że naprawdę nie rozumiem facetów.
Mój chłop i ja, pokłóciliśmy się o to, żeby opuszczał deskę w toalecie.
Stwierdził, że równie dobrze ja mogę ją podnosić po sikaniu, bo on nie widzi różnicy i nie rozumie dlaczego ja nie mogę tego robić skoro liczba osób korzystających z toalety w tym domu, w ten sposób, jest większa.
Cóż...
Potem czytał w internecie dlaczego należy opuszczać deskę...........

Aleee, z plusów, dalej wrzuca skarpetki do kosza na pranie i je odwija. Cud.
Bo mężczyźni nie czają, że opuszcza się CAŁĄ deskę, wraz z klapą zanim sie spuści wodę, żeby nie było rozbryzgu z toalaty na całą łazienkę. Ja swojego chłopa nauczyłam w końcu, chociaż marudził, bo u nich było 3 facetów w domu i nie opuszczali. Znając moją teściową to jednak wątpię :D

Nie wytrzymałam do 10 oczywiście:
1694062114811.png
Idę na betę :)

1000052956.jpg

Czy któreś mądre oko coś podpowie z tego wykresu?jestem zbyt zielona w tym temacie i nie mam pojęcia o co tu biega

Jeju ale cudownie ❤️❤️❤️ gratulacje! A jakieś objawy ? :D

Mocna krecha, beta to formalność. Gratulacje🥰

To juz poważna kreska😍czekam na wyniki🤞🤞✊✊
Dzięki :)

Objawy... no w sumie wymyślone raczej, niz rzeczywiste. 6-7 dzień po owulacji (niepotwierdzonej niczym, wyliczonych matematycznie :D) miałam plamienie, który uznałam za implementacyjne. A potem jakieś dziwne, delikatne bóle i skurcze w dole brzucha oraz budzę się głodna, a ja zazwyczaj głodną jestem koło 11-12 dopiero. Nic poza tym.

Mam za sobą jedną ciąże biochemiczną, więc teraz mam nadzieje, że będzie dobrze.

reklama
Do góry