Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zazdroszczęA ja z kolei strasznie nie lubię testować jak jestem te 10/11 dpo to codziennie sobie mówię, ze jutro rano obsikam patyka, a później rano dopada mnie taki stres i rezygnuje sikam najwcześniej w dzień okresu i to z wielkim trudem
Ja przy poprzednich staraniach kupiłam 20 testów na allegro i wykorzystałam wszystkie w dwa miesiące Plus jeszcze 6 dodatkowych z facelle, bo wydawało mi się że coś jest z nimi nie tak i miałam rację Facelle już były pozytywne przed okresem, a te z allegro dopiero 4 dni po pokazały bladziochaJa co miesiąc sobie wmawiam że nie będę tyle testować, więc nie zamawiam żeby nie kusiło. Ale niestety rozum regularnie przegrywa, szczególnie z faktem że do rossmana mam 5 minut spacerkiem jak teraz się nie uda to za miesiąc pauza, ale w listopadzie już kupię cały karton pinków i będę sikać dla rozrywki bez skrępowania
Ja mam rossmana 2 minuty od domu, więc zawsze mogę skoczyć po test, ale mimo wszystko też zamawiam, bo jednak taniejJa jako centuś się odezwę i powiem, że jak zobaczyłam ceny pinków na Allegro a w rossmanie to robiłam zapasy na Allegro ale ja też z tych co sikają na wszystko co widzą w tedy
ja kupiłam 50 przy poprzednich staraniach i wykorzystałam je w 10 dni. mam cały karton negatywnych testów z pinka i fałszywych facelleJa przy poprzednich staraniach kupiłam 20 testów na allegro i wykorzystałam wszystkie w dwa miesiące Plus jeszcze 6 dodatkowych z facelle, bo wydawało mi się że coś jest z nimi nie tak i miałam rację Facelle już były pozytywne przed okresem, a te z allegro dopiero 4 dni po pokazały bladziocha
Ja mam test z ciąży z moim synem (12 lat temu), z córką też i od ciąży pozamacicznej wszystkie pozytywy jakie zrobiłam we wszystkich ciążach, większość z napisanym DC w którym były robione. Nie wiem po co to trzymam, zawsze jak otworzę szafkę i je widzę to ryczę za moimi aniołkami. No ale już tak mam, muszę je mieć i koniecja kupiłam 50 przy poprzednich staraniach i wykorzystałam je w 10 dni. mam cały karton negatywnych testów z pinka i fałszywych facelle
Bardzo mi przykroDziewczyny, u mnie nic z tego Pieprzę, jak ja mam dosyć!!!!