A
asia1808
Gość
Hej dziewczyny, ostatnio miałam trochę problemów osobistych, postaram się dziś wieczorem wszystko nadrobić. Miłego dnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękna krecha, trzymam kciuki
Ostatnio kupiłam easy&home, były polecane na forum.Właśnie sie zastanawiam jakie testy są polecane, bo nie chciałabym w kolejnym cyklu robić sobie takich nadziei bez potrzeby. W jeden dzień człowiek skacze z radości, juz w mysli jak to bedzie, a na drugi po wyniku bety zagadka co oszukało pink czy lab.
Właśnie też ich pierwszy raz używam, opinie mają świetne, więc zaszalałam i kupiłam pudełko 100szt xD Pierwsze co zauważyłam to to, że ślicznie się wybarwiają. Mija te 5 minut i wszystko jasne, nie trzeba się niczego domyślać jak przy innych.Ostatnio kupiłam easy&home, były polecane na forum.
Ja zamówiłam akurat zestaw testów owulacyjnych (20 sztuk) + ciążowe (5 sztuk).
Cena wydaje mi się też dobra, bo zapłaciłam coś koło 45 zł.
Ja zawsze biore te pinki, bo tanie w rossmanie, a mam rossmana rzut kamieniem od domu. Nigdy mi nie pokazały pozytywa bez ciąży. Wcześniej wykryły biochemiczną, a przez 3 cykle biel śnieżna, jak na wiecznej smarzlinie, ile bym się pod światło nie wparywała Także nie wiedziałam, że takie cyrki odstawiają.Bo one lata temu miały super opinie i tak zostało. Faktycznie jak testowałam lata temu pinkiem to zawsze był ładny negatyw bez wpatrywania. A od kiedy staram się o drugie to na prawdę wiele razy się zawiodłam. Ale nie miałam też nigdy tak mocnej kreski jak koleżanka wrzuciła. Także miałam nadzieję że normalnie jest pozytywny.
Jak sprawdzisz ceny w necie to już nigdy nie powiesz, że pinki w rossmannie są tanieJa zawsze biore te pinki, bo tanie w rossmanie, a mam rossmana rzut kamieniem od domu. Nigdy mi nie pokazały pozytywa bez ciąży. Wcześniej wykryły biochemiczną, a przez 3 cykle biel śnieżna, jak na wiecznej smarzlinie, ile bym się pod światło nie wparywała Także nie wiedziałam, że takie cyrki odstawiają.
Wiem, wiem, ale dziele smarta na allegro z bratem i rodzicami i mamy dostęp do historii zakupów i zawsze mam schizę, że zobaczą, że kupuje testy. A ja mam zamiar poinformować rodzinę dopiero po testach genetycznych, jeśli będzie wszystko dobrze. Nie chce sobie dokłądac stresu, bo moja rodzina jest bardzo tradycjna w poglądach, a ja to raczej nie bardzo I choć wiem, że miałabym wspracie w razie co w rodzicach, to i rodzice i teściowie dowiedzą się jak będę miała pewność, że dziecior jest zdrowyJak sprawdzisz ceny w necie to już nigdy nie powiesz, że pinki w rossmannie są tanie
A jak nie robisz zapasów to okej Ale tak btw, polecam aptekę melissa albo gemini zamiast allegro. Mają bardzo fajne ceny (nie tylko testów) i często darmową dostawęWiem, wiem, ale dziele smarta na allegro z bratem i rodzicami i mamy dostęp do historii zakupów i zawsze mam schizę, że zobaczą, że kupuje testy. A ja mam zamiar poinformować rodzinę dopiero po testach genetycznych, jeśli będzie wszystko dobrze. Nie chce sobie dokłądac stresu, bo moja rodzina jest bardzo tradycjna w poglądach, a ja to raczej nie bardzo I choć wiem, że miałabym wspracie w razie co w rodzicach, to i rodzice i teściowie dowiedzą się jak będę miała pewność, że dziecior jest zdrowy
A ja zwykle na cykl wykorzystuje 2, max 3 testy, więc bankrudztwo mi nie grozi
Jeśli kupujesz same testu to na allegro taniej, ale jak już kupujesz jakieś suple oto to polecam Gemini - u nich taniej niż w MelissieA jak nie robisz zapasów to okej Ale tak btw, polecam aptekę melissa albo gemini zamiast allegro. Mają bardzo fajne ceny (nie tylko testów) i często darmową dostawę