reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

reklama
Właśnie sie zastanawiam jakie testy są polecane, bo nie chciałabym w kolejnym cyklu robić sobie takich nadziei bez potrzeby. W jeden dzień człowiek skacze z radości, juz w mysli jak to bedzie, a na drugi po wyniku bety zagadka co oszukało pink czy lab.
Ostatnio kupiłam easy&home, były polecane na forum.
Ja zamówiłam akurat zestaw testów owulacyjnych (20 sztuk) + ciążowe (5 sztuk).
Cena wydaje mi się też dobra, bo zapłaciłam coś koło 45 zł.

Ostatnio kupiłam easy&home, były polecane na forum.
Ja zamówiłam akurat zestaw testów owulacyjnych (20 sztuk) + ciążowe (5 sztuk).
Cena wydaje mi się też dobra, bo zapłaciłam coś koło 45 zł.
Właśnie też ich pierwszy raz używam, opinie mają świetne, więc zaszalałam i kupiłam pudełko 100szt xD Pierwsze co zauważyłam to to, że ślicznie się wybarwiają. Mija te 5 minut i wszystko jasne, nie trzeba się niczego domyślać jak przy innych.

A jeśli chodzi o ciążowe z tej firmy to widziałam kiepskie opinie. Też nie raz potrafią oszukać, albo w ogóle się nie wybarwić. Także ich nie brałam.

Bo one lata temu miały super opinie i tak zostało. Faktycznie jak testowałam lata temu pinkiem to zawsze był ładny negatyw bez wpatrywania. A od kiedy staram się o drugie to na prawdę wiele razy się zawiodłam. Ale nie miałam też nigdy tak mocnej kreski jak koleżanka wrzuciła. Także miałam nadzieję że normalnie jest pozytywny.
Ja zawsze biore te pinki, bo tanie w rossmanie, a mam rossmana rzut kamieniem od domu. Nigdy mi nie pokazały pozytywa bez ciąży. Wcześniej wykryły biochemiczną, a przez 3 cykle biel śnieżna, jak na wiecznej smarzlinie, ile bym się pod światło nie wparywała 😁 Także nie wiedziałam, że takie cyrki odstawiają.

Ja zawsze biore te pinki, bo tanie w rossmanie, a mam rossmana rzut kamieniem od domu. Nigdy mi nie pokazały pozytywa bez ciąży. Wcześniej wykryły biochemiczną, a przez 3 cykle biel śnieżna, jak na wiecznej smarzlinie, ile bym się pod światło nie wparywała 😁 Także nie wiedziałam, że takie cyrki odstawiają.
Jak sprawdzisz ceny w necie to już nigdy nie powiesz, że pinki w rossmannie są tanie 🤣🤣🤣

Jak sprawdzisz ceny w necie to już nigdy nie powiesz, że pinki w rossmannie są tanie 🤣🤣🤣
Wiem, wiem, ale dziele smarta na allegro z bratem i rodzicami i mamy dostęp do historii zakupów i zawsze mam schizę, że zobaczą, że kupuje testy. A ja mam zamiar poinformować rodzinę dopiero po testach genetycznych, jeśli będzie wszystko dobrze. Nie chce sobie dokłądac stresu, bo moja rodzina jest bardzo tradycjna w poglądach, a ja to raczej nie bardzo 😅 I choć wiem, że miałabym wspracie w razie co w rodzicach, to i rodzice i teściowie dowiedzą się jak będę miała pewność, że dziecior jest zdrowy 🙂

A ja zwykle na cykl wykorzystuje 2, max 3 testy, więc bankrudztwo mi nie grozi 😉

Wiem, wiem, ale dziele smarta na allegro z bratem i rodzicami i mamy dostęp do historii zakupów i zawsze mam schizę, że zobaczą, że kupuje testy. A ja mam zamiar poinformować rodzinę dopiero po testach genetycznych, jeśli będzie wszystko dobrze. Nie chce sobie dokłądac stresu, bo moja rodzina jest bardzo tradycjna w poglądach, a ja to raczej nie bardzo 😅 I choć wiem, że miałabym wspracie w razie co w rodzicach, to i rodzice i teściowie dowiedzą się jak będę miała pewność, że dziecior jest zdrowy 🙂

A ja zwykle na cykl wykorzystuje 2, max 3 testy, więc bankrudztwo mi nie grozi 😉
A jak nie robisz zapasów to okej :D Ale tak btw, polecam aptekę melissa albo gemini zamiast allegro. Mają bardzo fajne ceny (nie tylko testów) i często darmową dostawę ;)

reklama
Do góry