reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Ja przy pierwszej ciąży 6 lat temu ( Boże kiedy to zleciało....) Faktycznie bałam się robić testy i kupowałam max 3 na cykl. I to bardziej dlatego że jakieś kreski fabryczne wychodziły więc musiałem powtórzyć. Ale jak już faktycznie w ciąży byłam to wyszedł taki mikro bladziuch, że z dzisiejszym doświadczeniem testowym jeszcze bym się wstrzymała z radością - tak wtedy zadzwoniłam chyba do każdej bliskiej mi osoby, że jestem w ciąży! A wiecie jaki był stres i presja nastepnego dnia przy powtarzaniu testu? 🤣🤣🤣 bo weź potem odkręcaj to 🤣🤣

reklama
Powiem wam, że naprawdę nie rozumiem facetów.
Mój chłop i ja, pokłóciliśmy się o to, żeby opuszczał deskę w toalecie.
Stwierdził, że równie dobrze ja mogę ją podnosić po sikaniu, bo on nie widzi różnicy i nie rozumie dlaczego ja nie mogę tego robić skoro liczba osób korzystających z toalety w tym domu, w ten sposób, jest większa.
Cóż...
Potem czytał w internecie dlaczego należy opuszczać deskę...........

Aleee, z plusów, dalej wrzuca skarpetki do kosza na pranie i je odwija. Cud.
Bo mężczyźni nie czają, że opuszcza się CAŁĄ deskę, wraz z klapą zanim sie spuści wodę, żeby nie było rozbryzgu z toalaty na całą łazienkę. Ja swojego chłopa nauczyłam w końcu, chociaż marudził, bo u nich było 3 facetów w domu i nie opuszczali. Znając moją teściową to jednak wątpię :D

Nie wytrzymałam do 10 oczywiście:
1694062114811.png
Idę na betę :)

1000052956.jpg

Czy któreś mądre oko coś podpowie z tego wykresu?jestem zbyt zielona w tym temacie i nie mam pojęcia o co tu biega

Jeju ale cudownie ❤️❤️❤️ gratulacje! A jakieś objawy ? :D

Mocna krecha, beta to formalność. Gratulacje🥰

To juz poważna kreska😍czekam na wyniki🤞🤞✊✊
Dzięki :)

Objawy... no w sumie wymyślone raczej, niz rzeczywiste. 6-7 dzień po owulacji (niepotwierdzonej niczym, wyliczonych matematycznie :D) miałam plamienie, który uznałam za implementacyjne. A potem jakieś dziwne, delikatne bóle i skurcze w dole brzucha oraz budzę się głodna, a ja zazwyczaj głodną jestem koło 11-12 dopiero. Nic poza tym.

Mam za sobą jedną ciąże biochemiczną, więc teraz mam nadzieje, że będzie dobrze.

reklama
Do góry