reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Słuchajcie co mam dziwny okres to niemożliwe to jest. Zero bólu. Zero. Nawet skurczy. Nie było plamienia przed. Tylko leje się jak z zarzynanej świni. 🤦‍♀️ ciekawe czy to ten acard tak spowodował.
dobrze, że wizyta 18.09 u mojej ginekolog

reklama
Wygląda na to , że z tymi asami z rękawa to będzie ciężko, odsyłanie do kolejnych lekarzy, , ciężko się leczy hiperandrogenizm i równocześnie stara o ciążę, mogę podziałać od strony diety i ćwiczeń, zobaczymy co dalej z tym wszystkim będzie, mam nadzieję jeszcze na ciążę naturalną, bo jednak owulacje są, więc działamy nadal.
A jak się jeszcze jakiś czas nie będzie udawać, to będziemy szli w kierunku ivf.

A u Ciebie są duże problemy z androgenami?
Mam pcos, więc mam raczej górne granice, ale teraz muszę sprawdzić co i jak po histero-laparo.
Wcześniej miałam wystymulowane owulki, wszystko szło dobrze, a i tak nic 🤷🏼‍♀️ może problem jest jeszcze w czymś…

oby szybko Wam się udało 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Dziewczyny, u mnie nic z tego 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 Pieprzę, jak ja mam dosyć!!!!
Sad Cartoon GIF

No fucking way.

Mam pcos, więc mam raczej górne granice, ale teraz muszę sprawdzić co i jak po histero-laparo.
Wcześniej miałam wystymulowane owulki, wszystko szło dobrze, a i tak nic 🤷🏼‍♀️ może problem jest jeszcze w czymś…

Dzięki za wsparcie, ja też trzymam kciuki🤞🤞

reklama

Przez jaki czas mialas stymulowane owulacje ?

Do góry