reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Ja byłam już w dwóch aptekach, w których farmaceutka była zdziwiona, że są różne czułości i nie umiała mi powiedzieć który ma jaką 🫠🫠 Swoją drogą powinno to być wyszczególnione na każdym teście na opakowaniu.
Ta kobieta raczej nie miała takich doświadczeń z testami jak my 😀

Zrobiłam wlasnie ten z czułością 25, okazał się cyfrowy. Wyszło „not pregnant”, więc się nie nastawiam..

reklama
Albo wcisnęli, bo się chłop nie zna albo rzeczywiście nie mieli.
Tu u siebie na wiosce to nawet nie pójdę kupić testu, bo zaraz będą wszyscy gadać, ze w ciąży. W małych miejscowościach ciężko o dyskrecję, tez wole zamawiać przez neta.
Haha bardzo dobrze wiem o czym mówisz! Raz byłam kupić test w aptece „u siebie” i tyle ile razy się obejrzałam w okol siebie czy nie ma nikogo to tylko ja wiem 😂

Co do aptekarzy i braku wiedzy o czułości testów: dobrze wiedza jaka dawka witaminy d dla kogo i która proponować z półek (niekoniecznie ta najlepsza) i wiedza które suplementy są na promocji w danym tygodniu to mogliby wiedzieć o testach. Codziennie lub co drugi dzień ktoś kupuje u nich test ciążowy 🤦‍♀️

reklama
Do góry