reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Słuchajcie co mam dziwny okres to niemożliwe to jest. Zero bólu. Zero. Nawet skurczy. Nie było plamienia przed. Tylko leje się jak z zarzynanej świni. 🤦‍♀️ ciekawe czy to ten acard tak spowodował.
dobrze, że wizyta 18.09 u mojej ginekolog

reklama
Wygląda na to , że z tymi asami z rękawa to będzie ciężko, odsyłanie do kolejnych lekarzy, , ciężko się leczy hiperandrogenizm i równocześnie stara o ciążę, mogę podziałać od strony diety i ćwiczeń, zobaczymy co dalej z tym wszystkim będzie, mam nadzieję jeszcze na ciążę naturalną, bo jednak owulacje są, więc działamy nadal.
A jak się jeszcze jakiś czas nie będzie udawać, to będziemy szli w kierunku ivf.

A u Ciebie są duże problemy z androgenami?
Mam pcos, więc mam raczej górne granice, ale teraz muszę sprawdzić co i jak po histero-laparo.
Wcześniej miałam wystymulowane owulki, wszystko szło dobrze, a i tak nic 🤷🏼‍♀️ może problem jest jeszcze w czymś…

oby szybko Wam się udało 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Dziewczyny, u mnie nic z tego 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 Pieprzę, jak ja mam dosyć!!!!
Sad Cartoon GIF

No fucking way.

Mam pcos, więc mam raczej górne granice, ale teraz muszę sprawdzić co i jak po histero-laparo.
Wcześniej miałam wystymulowane owulki, wszystko szło dobrze, a i tak nic 🤷🏼‍♀️ może problem jest jeszcze w czymś…

Dzięki za wsparcie, ja też trzymam kciuki🤞🤞

reklama

Przez jaki czas mialas stymulowane owulacje ?

Do góry