U
użytkowniczka Co
Gość
Mnie dzisiaj boli podbrzusze jak na okres i mam dość. Nie jestem w stanie funkcjonować. Podniosłam syna to mnie tak pociągnęło w dół, że myślałam, że umrę z tego bólu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi się ciągle psują albo łamią, a dbam o nie tak jak się powinno. Muszę się zapisać na kontrolę, bo mnie zaczął akurat jakiś boleć. Nie rozumiem tego, ale moi rodzice też mają zęby słabe.Ja zaś mam zęby straszne… na kromce chleba potrafię złamać ale właśnie chodzę 2x w miesiącu i idę w czwartek zrobić ostatniego i mam spokój! Oby za pół roku iść tylko na kontrolę co mi się nigdy nie zdarzyło żeby wyjść bez żadnej roboty Okazało się, ze zwolniła się wizyta na 15:50 do ginekologa zamiast na 20 także jadę! Jaram się gorzej jak nic nie urosło albo nie z tej strony, z której powinno
Trzymam kciuki!Dziewczyny, ja tylko daję znać, że jestem po pierwszej becie. Wyniki pewnie będą późno, albo jutro Strasznie się martwię i nic na to nie poradzę.
Ja na 10 września mam umówioną wizytę, będę już na pewno po okresie i mam nadzieję że zdążą też już przyjść wyniki histopatologiczne po poronieniu... Kurczę już ponad miesiąc minął i dalej cisza :/Ja już od rana zapisana na wizytę do ginekologa przed przewidywaną owulacją. Nie idę do swojego, bo jest na urlopie cały wrzesień… Musiałam wybrać jakiegos innego, wiec postawiłam na jakiegos na NFZ. Przed wizytą pójdę odświeżyć wyniki badań hormonów i zobaczymy. Ostatnie wyniki miałam dobre i wszystko było w normie, ale skoro idę do innego ginekologa, to wypada się udać z aktualnymi
Trzymam kciuki!Dziewczyny, ja tylko daję znać, że jestem po pierwszej becie. Wyniki pewnie będą późno, albo jutro Strasznie się martwię i nic na to nie poradzę.
To czekanie dobija. Jak mi się zdarzyło robić betę to sprawdzałam co 15 minut czy już jest. Mam nadzieję, że nie będziesz musiała czekać do jutra, a w środę przyrost tylko dla formalności.Dziewczyny, ja tylko daję znać, że jestem po pierwszej becie. Wyniki pewnie będą późno, albo jutro Strasznie się martwię i nic na to nie poradzę.
skąd czekasz na wyniki?Ja na 10 września mam umówioną wizytę, będę już na pewno po okresie i mam nadzieję że zdążą też już przyjść wyniki histopatologiczne po poronieniu... Kurczę już ponad miesiąc minął i dalej cisza :/
ja czekałam prawie 2 miesiące na ten wynik wiec poszlam najpierw po okresie na kontrolę, a później po kolejnym okresie z wynikamiJa na 10 września mam umówioną wizytę, będę już na pewno po okresie i mam nadzieję że zdążą też już przyjść wyniki histopatologiczne po poronieniu... Kurczę już ponad miesiąc minął i dalej cisza :/