reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

reklama
Ja od godziny 14 zbierałam ziemniaki, nie dawno wróciłam do domu i padam. Wezmę loda, zrobię sobie relaks na tarasie, a później tylko kolacja, kąpiel i spanko.
Ale kroki na bank wyrobiłam, śmiem twierdzić że dziś było ponad 😉
Podziwiam, dobrze wiem co to praca na roli i jaki to ciężki kawałek chleba :)
Chciałabym uciec stąd na mamusie, ale pojawiła się fajna oferta pracy i znów tysiąc myśli...
Jeżeli fajna i nie zdarza się często to korzystaj. Jestem zdania jak @Lilli2
Dziewczyny, napisać wam jak będzie przyrost?
Pytasz dzika czy sra w lesie?
@Mademoiselle_Nika ja również proszę na 9.09.😁
Zapisana!
To ja tez sie w razie co ślicznie przypomnę, 13.09 ;)
Zapisana ;)

Dziewczyny opóźnienia w zapisach wynikały z wieczornej randki z mężem i tym, że dopiero kawę poranną piję. Żeby nie było, że mój luby to ideał. Randeczka to wynik świętowania po czasie rocznicy, też mieliśmy swoje przeboje. Ale umie się zreflektować. I tym sposobem był wczoraj spacer i pyknęło 12 tyś kroków ;)

Podziwiam, dobrze wiem co to praca na roli i jaki to ciężki kawałek chleba :)

Jeżeli fajna i nie zdarza się często to korzystaj. Jestem zdania jak @Lilli2

Pytasz dzika czy sra w lesie?

Zapisana!

Zapisana ;)

Dziewczyny opóźnienia w zapisach wynikały z wieczornej randki z mężem i tym, że dopiero kawę poranną piję. Żeby nie było, że mój luby to ideał. Randeczka to wynik świętowania po czasie rocznicy, też mieliśmy swoje przeboje. Ale umie się zreflektować. I tym sposobem był wczoraj spacer i pyknęło 12 tyś kroków ;)
„Pytasz dzika, czy sra w lesie”

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😅🤣🥰😍

„Pytasz dzika, czy sra w lesie”

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😅🤣🥰😍
That Stinks Fecal Matter GIF by Luke Alexander

Nie znałaś tego?

Nieśmiało się przywitam. Podczytywałam Poprzednie watki ale chyba juz czas się ujawnić. O kolejne dziecko staramy się dopiero od 2 cykli, testować będę 12 września. Ale ja juz stara jestem bo 37 lat. I chyba mój zegar biologiczny zaczął dawać mi znaki że to już powolutku koniec bo od kilku miesięcy intensywnie myślę o dziecku.

reklama
Do góry