reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

reklama
Moja dziś odbiła wysoko. Pytanie czy to jednorazowy ponownie w tym cyklu skok, bo miałam tak 3 razy i wracała z powrotem do poziomu tempki przedowulacyjnej. Zobaczę jutro, czy utrzyma poziom czy skoczy wyzej, liczę na kolejne dwa skoki jeszcze.
Moja dzisiaj też odbiła, pierwszy raz na wyższy poziom niż poprzednie. Jedziemy na tym samym wózku 😁

Dziewczyny, napisać wam jak będzie przyrost?
Jasne, ze tak! 🤞🏼 jesteś zapisana na 04.09 ;)

Ja też tak właśnie rozmyślałam 😂 a bo umowa na czas określony, to średnia stawka...zanim zaszłam w ciążę to już byłam koordynatorem, na stałej umowie i z fajną stawką 😂
ja na początku starań powiedziałam kierowniczce o swoich planach, żeby w razie czego typowała już kogoś na moje zastępstwo. Minęło już 2,5 roku, w międzyczasie dostałam awans i dwie fajne podwyżki. Nie patrzą na mnie pod kątem „Ty nie dostaniesz, bo zaraz pójdziesz na zwolnienie”.
nauczyłam się tez w końcu żyć w miarę normalnie i nie robić planów tylko pod ciążę, bo z wielu rzeczy przez to rezygnowałam. Jak zajdę to wtedy „będę się martwić” ;)

reklama
Cześć Komarkowa! Powodzenia! Współczuje przeżyć, ale mam nadzieje, że to właśnie Twój miesiąc i ten czas :)

Robicie sobie przerwę od starań

Współczuje. Pytanie tylko, czy grubo się pokłóciliście i gruba sprawę, czy grubo o pierdołę. Bo jak on pierdołę, to do czasu testowania może być znów sielanka i dwie kreski przygarniesz z radością.
Muszę podreperować swoje zdrowie. W pracy mnie wczoraj zaskoczyli umową na stałe. Gdyby nie ta moja nieszczęsna noga to już nikt by mnie nie powstrzymał przed staraniami. Ale kurcze jeśli dobrze liczę to najwcześniej dopiero w dzień owulacji i to wieczorem będę mieć konsultacje z ortopedą więc cały cykl stracony. A jeśli dołożyć jeszcze termin operacji to myślę że 2-3 miesiące pauzy minimum 😥

Dziewczyny, napisać wam jak będzie przyrost?
Tak, tak! Koniecznie!! 🤞🤞🤞🤞🤞

Do góry