Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podziwiam, dobrze wiem co to praca na roli i jaki to ciężki kawałek chlebaJa od godziny 14 zbierałam ziemniaki, nie dawno wróciłam do domu i padam. Wezmę loda, zrobię sobie relaks na tarasie, a później tylko kolacja, kąpiel i spanko.
Ale kroki na bank wyrobiłam, śmiem twierdzić że dziś było ponad
Jeżeli fajna i nie zdarza się często to korzystaj. Jestem zdania jak @Lilli2Chciałabym uciec stąd na mamusie, ale pojawiła się fajna oferta pracy i znów tysiąc myśli...
Pytasz dzika czy sra w lesie?Dziewczyny, napisać wam jak będzie przyrost?
Zapisana!@Mademoiselle_Nika ja również proszę na 9.09.
ZapisanaTo ja tez sie w razie co ślicznie przypomnę, 13.09
„Pytasz dzika, czy sra w lesie”Podziwiam, dobrze wiem co to praca na roli i jaki to ciężki kawałek chleba
Jeżeli fajna i nie zdarza się często to korzystaj. Jestem zdania jak @Lilli2
Pytasz dzika czy sra w lesie?
Zapisana!
Zapisana
Dziewczyny opóźnienia w zapisach wynikały z wieczornej randki z mężem i tym, że dopiero kawę poranną piję. Żeby nie było, że mój luby to ideał. Randeczka to wynik świętowania po czasie rocznicy, też mieliśmy swoje przeboje. Ale umie się zreflektować. I tym sposobem był wczoraj spacer i pyknęło 12 tyś kroków
Nie. Podoba mi się równie jak: „to ze stoisz garażu jeszcze nie znaczy, ze jesteś samochodem”
Nie znałaś tego?
Brałam Aromek, wiec chyba podobne ma działanie, ale biegunek nie było. Jedynie podły nastrój na początku.Czy któraś z Was po lametcie miała biegunki ? Masakra jakaś nie schodzę z kibla, na szczęście jutro ostatnie dwie tabletki