reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

reklama
Ja od godziny 14 zbierałam ziemniaki, nie dawno wróciłam do domu i padam. Wezmę loda, zrobię sobie relaks na tarasie, a później tylko kolacja, kąpiel i spanko.
Ale kroki na bank wyrobiłam, śmiem twierdzić że dziś było ponad 😉
Podziwiam, dobrze wiem co to praca na roli i jaki to ciężki kawałek chleba :)
Chciałabym uciec stąd na mamusie, ale pojawiła się fajna oferta pracy i znów tysiąc myśli...
Jeżeli fajna i nie zdarza się często to korzystaj. Jestem zdania jak @Lilli2
Dziewczyny, napisać wam jak będzie przyrost?
Pytasz dzika czy sra w lesie?
@Mademoiselle_Nika ja również proszę na 9.09.😁
Zapisana!
To ja tez sie w razie co ślicznie przypomnę, 13.09 ;)
Zapisana ;)

Dziewczyny opóźnienia w zapisach wynikały z wieczornej randki z mężem i tym, że dopiero kawę poranną piję. Żeby nie było, że mój luby to ideał. Randeczka to wynik świętowania po czasie rocznicy, też mieliśmy swoje przeboje. Ale umie się zreflektować. I tym sposobem był wczoraj spacer i pyknęło 12 tyś kroków ;)

Podziwiam, dobrze wiem co to praca na roli i jaki to ciężki kawałek chleba :)

Jeżeli fajna i nie zdarza się często to korzystaj. Jestem zdania jak @Lilli2

Pytasz dzika czy sra w lesie?

Zapisana!

Zapisana ;)

Dziewczyny opóźnienia w zapisach wynikały z wieczornej randki z mężem i tym, że dopiero kawę poranną piję. Żeby nie było, że mój luby to ideał. Randeczka to wynik świętowania po czasie rocznicy, też mieliśmy swoje przeboje. Ale umie się zreflektować. I tym sposobem był wczoraj spacer i pyknęło 12 tyś kroków ;)
„Pytasz dzika, czy sra w lesie”

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😅🤣🥰😍

„Pytasz dzika, czy sra w lesie”

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😅🤣🥰😍
That Stinks Fecal Matter GIF by Luke Alexander

Nie znałaś tego?

Nieśmiało się przywitam. Podczytywałam Poprzednie watki ale chyba juz czas się ujawnić. O kolejne dziecko staramy się dopiero od 2 cykli, testować będę 12 września. Ale ja juz stara jestem bo 37 lat. I chyba mój zegar biologiczny zaczął dawać mi znaki że to już powolutku koniec bo od kilku miesięcy intensywnie myślę o dziecku.

reklama
Do góry