Chałka
Fanka BB :)
Dzięki!Możesz spokojnie iść sobie potwierdzić ciąże u innego lekarza, a później prowadzić u swojego. Ten lekarz nie musi Ci zakładać karty ciąży na pierwszej wizycie. Mój np zalozyl mi dopiero przed 10 tygodniem
Jestem najbardziej niecierpliwym człowiekiem jakiego znam Mam swoje zalety, ale cierpliwość do nich nie należy, nie rozumiem jak ludzie to robią, że na coś spokojnie czekająJak jesteś niecierpliwa to się zapisz to pierwszego lepszego I nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie w mieście bardzo często można złapać terminy w luxmedzie last minute, więc jak Ci bardzo zależy to sprawdzaj sobie nawet codziennie
Ja mam wypasiony paket od pracodawcy właśnie od 1 września, który sprawia, że widze wszystkie terminy (wcześniej były jakieś limity dziwne i często nie widziałam terminów, mimo, że jak podeszłam do recepcji to się okazało, że a i owszem, były). Więc jedyna nadzieja, to że ktoś zrezygnuje. Może będę polować
To sa testy owulacyjne?Hej dziewuszki. Dzisiaj zaczęłam testowanie pierwszy raz testami easy@home. Zapowiadają się super Także działamy!