reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

reklama
Ja jak jeżdżę do rodziców mam zawsze gastrofaze. Ciągle chodzę głodna, coś podjadam. Do tego przeważnie, jeżeli u sobie coś ćwiczę to u rodziców przestaje. Po ostatnim pobycie też wróciłam z nadmiarem kilogramów.

Cześć dziewczyny, miłego dnia :)

Mam pytanie do tych, które biorą acard. Czy boli Was głowa? Wydaje mi się, że ktoś pisał, że migreny minęły lub się zmniejszyły? A ja mam wrażenie, że mnie częściej boli głowa i nie wiem czy to nie od acardu, bo nic nowego nie biorę

Ja widzę, skoro sikacz wypalał betę tym bardziej będzie we krwi.
Bylam wczoraj po pracy na becie i dziwna sytuacja testy pokazują mi dwie kreski, a w tescie z krwi beta wysza 0,7 mIU/ml wiec mało. Nie wiem czy przez to że ze pielęgniarka miala problem z pobraniem krwi i grzebala mi igłą 10 min i moze cos zle pobrała, czy o co chodzi. A tak sie juz wczoraj cieszyłam tym pozytywnym testem i dzis rano. A tu klops za 30 min pojawily mi sie wyniki z lab.

Miłej środy wszystkim! Dziś byłby mój dzień testowania, a zamiast tego lecę po kolejną paczkę podpasek, bo rano obudziłam się z 1 na stanie. Zawsze wielki zapas w domu, ale tym razem wmawialam sobie, ze jak nie kupię na zapas, to nie przyciągnę tego okresu 😂 Mieszkanie sprzątałam wczoraj prawie w nocy (tylko takie sprzątanie wchodzi w grę przy moich domownikach) i dzisiaj jestem nieżywa. A że ja nie pijam kawy, to nie ma mnie co postawić na nogi…

Mam pytanie do tych, które biorą acard. Czy boli Was głowa? Wydaje mi się, że ktoś pisał, że migreny minęły lub się zmniejszyły? A ja mam wrażenie, że mnie częściej boli głowa i nie wiem czy to nie od acardu, bo nic nowego nie biorę
Ja kiedyś miałam zalecony acard podczas starań. Miałam w tym czasie mocne bóle głowy, które były powikłaniem po 👑 i niestety nie zauważyłam, żeby cokolwiek się zmniejszyło. Bolało tak samo. Brałam go co prawda przez krotki czas (inny lekarz stwierdził, ze wcale nie jest mi potrzebny…) ale tak czy siak nie zauważyłam żadnego wpływu na moje bóle głowy.

Bylam wczoraj po pracy na becie i dziwna sytuacja testy pokazują mi dwie kreski, a w tescie z krwi beta wysza 0,7 mIU/ml wiec mało. Nie wiem czy przez to że ze pielęgniarka miala problem z pobraniem krwi i grzebala mi igłą 10 min i moze cos zle pobrała, czy o co chodzi. A tak sie juz wczoraj cieszyłam tym pozytywnym testem i dzis rano. A tu klops za 30 min pojawily mi sie wyniki z lab.
Dzisiaj tez robiłaś test? Jaki? Np facelle wychwytuje bardzo niska bete, ale też czasem są cienie bez ciąży 😌 Obawiam się, że nie pozostaje nic tylko testować dalej i najwyżej powtórzyć betę 😌

Nie odczuwam żadnych bóli głowy, które mogłabym połączyć z acardem, ale tez nie pamietam już jak to było na początku przyjmowania.

Hej wszystkim ❤️ przeleciałam wszystkie wpisane posty na wrzesień 🤣 gratuluję dziewczynom, którym się udało i trzymam kciuki żeby tak zostało ❤️ krótko o sobie - staramy się od 3 lat o drugie maleństwo. ( przyznaję że ostatni rok mniej niż bardziej bo zmieniłam pracę, nie brałam wszystkich tabletek, itp. ) - na pełnej do starań wróciłam niedawno, bo od 3 miesięcy. Miesiąc temu pierwszy raz miałam jakiś sygnał, że jednak te plemniki nie idą w eter, bo moje szczęście trwało całe 2 dni. Wyłapałam ciążę biochemiczną - po 4 dniach od pozytywnych testów dostałam okresu. Między 8-11 dc podejrzewam owulację przez objawy jakie miałam no i aktualnie 19 DC. Mam nadzieję, że i w tym miesiącu zobacz piękne dwie kreski :)

reklama
Dzisiaj tez robiłaś test? Jaki? Np facelle wychwytuje bardzo niska bete, ale też czasem są cienie bez ciąży 😌 Obawiam się, że nie pozostaje nic tylko testować dalej i najwyżej powtórzyć betę 😌
Wczoraj robiłam test Pink z domowego laboratorium, dzisiaj z facelle. Zdjecie mam tylko wczorajszego

Załączniki

• 20230905_071116.jpg
    20230905_071116.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 127
  • 20230905_070608.jpg
    20230905_070608.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 126
Do góry