reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

reklama
@nudella @Aksamitka28 podziwem Was za namiotowanie. Mnie musieliby słono zapłacić żebym wybrała się pod namioty. Robaczki, niewygodnie, zimno, brak łazienki rano. No nie dla mnie :D
Łazienka jest zazwyczaj na campingu, prysznice też, więc nie jest tak źle tylko trzeba rano się wynurzyć z ciepłego i iść po mokrej trawie 😁 to takie ciekawe doświadczenie, ale też Grażyna się odzywa bo ceny są dość niskie za takie spanie 😋

Łazienka jest zazwyczaj na campingu, prysznice też, więc nie jest tak źle tylko trzeba rano się wynurzyć z ciepłego i iść po mokrej trawie 😁 to takie ciekawe doświadczenie, ale też Grażyna się odzywa bo ceny są dość niskie za takie spanie 😋
No ja to wszystko wiem, że to jest i nie leje się z butelki na głowę żeby zaznać trochę czystości. Tylko ja z natury jestem zmarzluchem i ciężko mi z łóżka wstać jak jest chłodniejsza noc i śpię przy otwartym oknie :D No podziwiam, bo ten sposób spędzania wolnego czasu nie dla mnie, a co więcej jak ktoś to relaksem nazywa :D

Powitałam jeden z moich najkrótszych cykli. 21 dni. Właśnie krew mnie zalała i to dosłownie. Tyle co płakałam i zastanawiałam się kiedy iść na wizytę z wymazem mucha, bo będę z okresem na wizycie. Jest po problemie.
To bardzo krótki ale rozumiem że dla Ciebie to lepiej bo nie koliduje z badaniami?

No ja to wszystko wiem, że to jest i nie leje się z butelki na głowę żeby zaznać trochę czystości. Tylko ja z natury jestem zmarzluchem i ciężko mi z łóżka wstać jak jest chłodniejsza noc i śpię przy otwartym oknie :D No podziwiam, bo ten sposób spędzania wolnego czasu nie dla mnie, a co więcej jak ktoś to relaksem nazywa :D
Są takie hardcory co śpią po lasach na dziko bez łazienek, na to bym się nie zgodziła 😁

Dzieczyny, nie wytrzymalam do 9.09 zrobiłam dzis rano test, bo wczoraj zaczelam czuć jakis dziwny dyskomfort w dole brzucha i jest nieśmiała kreseczka. Aż nie moge uwierzyć, że sie w końcu udało. Myślicie że przy tak bladej kresce robić już dzisiaj test z krwi ?
Beta i sikać na kolejne testy, hcg rośnie cały czas 🤞🤞✊✊

To bardzo krótki ale rozumiem że dla Ciebie to lepiej bo nie koliduje z badaniami?
Wiem, że bardzo krótki i jest tego jedyny plus - nie koliduje z badaniami tak jak napisałaś. Hormony na początku cyklu były książkowe. Podejrzewam bezowulacyjny cykl (pod wpływem stresu) i dlatego tak radykalne skrócenie z 30 DC do 21DC. Natomiast i tak jestem w normie. Bo norma od 21-32DC. 🤷‍♀️

reklama
Do góry