reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂Wrzesień to ten piękny czas, Gdy dwie kreski ⏸️ zobaczy każda z nas. 🍂

Cisza tutaj jak makiem zasiał
flowers GIF

reklama
Cisza tutaj jak makiem zasiał
flowers GIF
Ahhhh
Dzień dobry
Ja w młynie od rana.

No i nie mam co testować 7.09 :(
Dostałam okres, tak jak pisałam kilka dni temu :-(
W tym miesiącu nadzieją umarła jako ostatnia 🫣

😇😇😇
Natomiast produkcja jajek trwa od nowa.
Jutro znowu startuje z Lammeta.. jak teraz nie uda się, to podchodzę do ivf

Miłego dnia Dziewczęta!💪💪💪

Ja też nie! Miałam tylko USG i kontrolę bety. Tylko u mnie sie macica sama oczyściła, udało się bez łyżeczkowania
Ja jestem po dwóch poronieniach. Jedno samoistne, drugie poronienie chybione zakończone łyżeczkowaniem. Robiłam badania na własna rękę ale genetyczne.
Teraz będę robiła MUCHA i biocenozę.

Śniły mi sie dzis bociany. Błagam niech to będzie znak, ze ten cykl będzie tym szczęśliwym. Nie sprawdzam nawet w senniku co to naprawdę oznacza 😂
Mi się przedwczoraj śniły trzy pozytywne testy - pink, facelle paskowy i najtańszy pepino z auchana 😂 strasznie realistyczny to był sen, jak się obudziłam to aż mnie podbrzusze bolało 😅

reklama
Do góry