Mademoiselle_Nika
Moderator
Cisza tutaj jak makiem zasiał
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
AhhhhCisza tutaj jak makiem zasiał
u nas to samoo, czyli nie tylko mój zawinięte skarpety zostawia…
Czy nie rozwinął się na przykład kosmówczak, czyli rodzaj raka po poronieniu albo zaśniad groniastyO właśnie! I niezależnie jak przyjmowana?
A co mają pokazać te wyniki?
ok dzięki za odpowiedź, to ja nie miałam takiego badania po poronieniu.Czy nie rozwinął się na przykład kosmówczak, czyli rodzaj raka po poronieniu albo zaśniad groniasty
Ja też nie! Miałam tylko USG i kontrolę bety. Tylko u mnie sie macica sama oczyściła, udało się bez łyżeczkowaniaok dzięki za odpowiedź, to ja nie miałam takiego badania po poronieniu.
Ja jestem po dwóch poronieniach. Jedno samoistne, drugie poronienie chybione zakończone łyżeczkowaniem. Robiłam badania na własna rękę ale genetyczne.Ja też nie! Miałam tylko USG i kontrolę bety. Tylko u mnie sie macica sama oczyściła, udało się bez łyżeczkowania
Mi się przedwczoraj śniły trzy pozytywne testy - pink, facelle paskowy i najtańszy pepino z auchana strasznie realistyczny to był sen, jak się obudziłam to aż mnie podbrzusze bolałoŚniły mi sie dzis bociany. Błagam niech to będzie znak, ze ten cykl będzie tym szczęśliwym. Nie sprawdzam nawet w senniku co to naprawdę oznacza
Ja widziałam klucz bocianów w sobotę...przelatywały tuż nad moja głowa, i co ? I nawet sex nie byłoŚniły mi sie dzis bociany. Błagam niech to będzie znak, ze ten cykl będzie tym szczęśliwym. Nie sprawdzam nawet w senniku co to naprawdę oznacza